Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu cere demisia ministrului de Finante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu cere demisia ministrului de Finante

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat azi, pe Facebook, dupa sedinta Senatului ca Florin Citu este un ministru iresponsabil care trebuie demis, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a adoptat motiuneaimpotriva ministrului Finantelor. Citu: Daca PNL imi cere demisia, imi dau demisia. Reacia lui Orban

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor Florin Citu, in care PSD cerea demisia acestuia, a fost adoptata luni de Senat. Dupa vot, ministrul Citu a declarat ca daca PNL ii cere demisia, isi da demisia, dar in opinia sa, motiunea nu a venit cu nimic serios. Drept raspuns, premierul a spus ca nu are de gand sa ia vreo decizie.

Mihai Tudose s-ar putea intoarce in PSD. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu exclude reintoarcerea in PSD a fostului prim-ministru Mihai Tudose, liderul social-democrat invocand importanta mandatului de europarlamentar detinut de Tudose.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Marcel Ciolacu, gafa de proportii. Este exclus sa se dea ONG pe cumulul pensiei cu salariul

Se pare ca limba romana si anumiti termeni dau de bataie de cap politicienilor nostri, si nu putine au fost cazurile in care s-au cam facut de rusine. Sa nu uitam de celebrele gafe facute de fostul Prim Ministru, Viorica Dancila, dar nu este un caz singular, mai ales cand vine vorba de colegii domniei .

Marcel Ciolacu: Am vobit cu Caprar si mi-a zis ca e DNA la PSD. Nu vom face scut sa aparam pe cineva

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara, in ancheta fiind vizati si trei parlamentari de la PSD. Presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a confirmat ca procurorii DNA au calcat in sediile PSD.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Daca ar fi facut PSD acest lucru, toata presa ar fi scris ce nenorocire este

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri intalnirile frecventede la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannissi premierul Ludovic Orban.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )