Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marcel Ciolacu, despre fotografia din restaurant: A fost o greseala. Nu am vazut IGPR-ul sa faca conferinta de presa dupa ce premierul a baut si fumat in birou

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, despre fotografia din restaurant: A fost o greseala. Nu am vazut IGPR-ul sa faca conferinta de presa dupa ce premierul a baut si fumat in birou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si-a cerut scuze pentru faptul ca nu a respectat prevederile privind distantarea si masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, cand a fost la restaurant. Presedintele Camerei Deputatilor acuza Politia Romana de dubla masura in ceea ce priveste atitudinea fata de el, prin comparatie cu reactia acestei institutii la aparitia fotografiei facute in biroul premierului Orban. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, surprins intr-un restaurant in compania a 11 persoane, fara sa respecte masurile de siguranta impotriva COVID-19

Marcel Ciolacu, a fost surpins intr-un restaurant din Buzau, sambata seara, la o masa alaturi de alte 11 persoane, incalcand normele de distantare.

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

Digi24: Marcel Ciolacu, contrazis. Ce povesteste un martor care a fost in acelasi restaurant in care liderul PSD a incalcat regulile pandemiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost surprins, alaturi de fostul premier Mihai Tudose, la o masa mare, in interiorul unui restaurant din Sarata Monteoru, judetul Buzau, incalcand normele referitoare la numarul maxim de persoane si distantarea fizica.

Marcel Ciolacu, explicatii dupa ce a fost surprins la masa: Lucrurile stau cam asa

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat, intr-o postare pe Facebook, motivul pentru care a fost surprins la masa cu familia si cativa prieteni, fapt pentru care a fost amendat.

Marcel Ciolacu: Cum stopam noi acest trend ascendent, intrand in campanie electorala? Riscul este mai mare in campanie decat in ziua votului (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, din punct de vedere sanitar riscul este mai mare in timpul campaniei electorale decat in ziua votului. Toata lumea va merge sa incerce sa obtina voturi, a spus.

Eugen Tomac, despre imaginile cu Marcel Ciolacu la restaurant: PSD a sarbatorit alegerea lui Iordache. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a comentat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins, la sfarsitul saptamanii trecute intr-un restaurant din.

Ludovic Orban, despre evenimentul la care a participat Marcel Ciolacu: Au fost surprinsi asa cum sunt, ca ignora normele de protectie sanitara Este o chestiune de responsabilitate individuala

Premierul a comentat incidentul de sambata, in care a fost implicat liderul social democratilor. Marcel Ciolacu a fost surprins intr-un restaurant din Buzau, alaturi de 11 persoane la masa. Ciolacu a.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca PNL va mari taxele, pentru ca Guvernul nu are venituri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit un interviu in care a vorbit despre tacerea Guvernului Orban in ceea ce priveste bugetul pe anul viitor si a spus ca PNL va mari taxele in 2021. Seful social-democratilor a vorbit si despre amenda primita de la politie, dupa ce a fost fotografiat la un restaurant, ignorand regulile impuse de pandemie.

Marcel Ciolacu, dupa amenda primita: A gresi e omeneste, a persevera e prosteste. Trebuia sa raman doar cu familia mea si ar fi fost mult mai bine (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV, despre amenda primita dupa ce a fost surprins in compania a 11 persoane intr-un restaurant din.

Marcel Ciolacu a fost amendat ca a petrecut la restaurant fara a respecta masurile de distantare impuse de lege

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, care a fost surpins intr-un restaurant din Buzau, sambata seara, la o masa alaturi de alte 11 persoane, incalcand normele de distantare, a fost amendat. Cel putin asa sustin reprezentantii Politiei Romane.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )