Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu: Iohannis a incalcat Constitutia! Si legea! Si bunul-simt

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Iohannis a incalcat Constitutia! Si legea! Si bunul-simt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj dur pe retelele de socializare prin care il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, legea si bunul simt. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu considera ca, daca oamenii dau in judecata Guvernul pentru dublarea alocatiilor, vor castiga

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca oamenii vor da in judecata Guvernul pentru ca nu a crescut alocatiile copiilor si vor castiga, iar Executivul va trebui sa puna in aplicare legea promulgata de presedinte, scrie News.

Marcel Ciolacu considera ca, daca oamenii dau in judecata Guvernul pentru dublarea alocatiilor, vor castiga

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca oamenii vor da in judecata Guvernul pentru ca nu a crescut alocatiile copiilor si vor castiga, iar Executivul va trebui sa puna in aplicare legea promulgata de presedinte.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Demisiile anuntate de Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament vor dubla, de fapt, numarul de beneficiari de pensii speciale

Demisiile anuntate de presedintele PSD, Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament, in plina campanie electorala, pentru a nu incasa pensii speciale, va avea drept consecinta o dublare a.

Marcel Ciolacu: Credeti ca si penelistii vor renunta la privilegiile pe care nu le merita?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu acuza PNL si USR ca au copiat programul de guvernare si actiunile propuse de PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )