Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez, ca demnitar, inaintea mamei mele!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez, ca demnitar, inaintea mamei mele!

Marcel Ciolacu se arata sceptic in privinta aparitiei in decembrie a unui vaccin anti-COVID. Liderul PSD a comentat informatiile potrivit carora in anumite ministere se fac liste pentru vaccinare si afirma ca si daca acest lucru ar fi posibil ar refuza sa se vaccineze. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Romanii sunt mintiti! Asa procedeaza Guvernul ca sa raporteze mai putine infectari!

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca romanii sunt mintiti si a explicat cum procedeaza Guvernul pentru a raporta un numar mai mic de infectari pentru a arata ca Romania se afla pe un plafon al infectarilor.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania.

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

Marcel Ciolacu, despre variantele de premier luate in calcul de PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, ca social-democratii au mai multe posibile variante de premier, printre care se numara Sorin Grindeanu, Mihai Tudose sau Vasile Dancu. Ciolacu a mai.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu afirma ca PSD are mai multe variante de premier: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii!

Marcel Ciolacu a declarat ca Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii, a spus presedintele PSD, in exclusivitate la Antena 3.

MARCEL CIOLACU: Ludovic, tu ce mananci de 6 lei pe zi?

Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban a oferit carduri pentru mese calde persoanelor de peste 75 de lei in valoare de 6 lei. Ludovic, tu ce mananci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tiparit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate sa primeasca acele carduri?, il intreaba liderul PSD pe seful Executivului.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor masuri pe care le va lua PSD daca va castiga alegerile

Marcel Ciolacu a precizat, marti seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, care sunt primele masuri pe care le va lua PSD daca va ajunge la guvernare, in urma alegerilor parlamentare din decembrie.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )