Libnet.ro
UNICEF

22:30

MARCEL CIOLACU: Nu poti sa vii tu, Guvern, sa-ti asumi si sa treci peste Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu poti sa vii tu, Guvern, sa-ti asumi si sa treci peste Parlament

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va sesiza, luni, Curtea Constitutionala privind legile asumate de Guvern, precizand ca sesizarea va fi pe forma, nu pe fond. ) atata timp cat exista legi in Parlamentul Romaniei, mai ales intr-o forma finala de dezbatere, nu poti sa vii tu, Guvern, sa-ti asumi si sa treci peste Parlament, spune Ciolacu, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Nu exclud o alianta pentru rentregirea stngii la urmatoarele alegeri, inclusiv cu partidul lui Ponta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, la TVR, ca nu exclude o alianta pentru reintregirea stangii, la urmatoarele alegeri, inclusiv cu Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Ciolacu nu exclude o candidatura la Congresul PSD. El vorbeste si de o conducere aleasa pe baza de motiune: Adica vii cu un program politic, cu o echipaCiolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza in Romania?Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Ion Iliescu: Spre mirarea multora, ii dau perfecta dreptate.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune un proiect de lege in Parlament pentru modificarea Legii bugetului, astfel incat alocatiile copiilor sa fie dublate. Presedintele interimar al PSD a amintit ca si PNL a facut la fel la dezbaterile pe buget care au avut loc anul trecut, deci nu crede ca Guvernul condus de .

MARCEL CIOLACU: Exista un conflict juridic, atata timp cat o lege exista in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, ca doua dintre proictele pe care Guvernul si-a asumat raspundere sunt in procedura parlamentara, ceea ce ar reprezenta un conflict juridic de natura constitutionala. PSD va contesta la CCR legea care abroga OUG 51 2019 si legea care proroga unele termene din justitie, conform News. ro.

Marcel Ciolacu s-a dezlantuit la adresa presedintelui Klaus Iohannis: `Golaneala` e sa ajungi sa guvernezi o tara fara sa stapanesti lucruri de baza

Seful PSD, Marcel Ciolacu, il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a numit demersul social-democratilor impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, drept un act golanesc. Ciolacu se dezlantuie pe.

Marcel Ciolacu anunta masurile PSD impotriva Guvernului Orban: Documentele pe care le vom depune la CCR sunt gata

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a criticat actuala guvernare PNL si a vorbit despre planurile pe care le au social-democratii in continuare.

Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu.

Ce ar insemna pentru Marcel Ciolacu o candidatura pe motiune la viitorul Congres PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avansat ideea ca la urmatorul congres al PSD, fiecare candidat pentru prima functie in partid sa vina cu un program si o echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )