Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea a anuntat ca nu ar exclude o candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adaugat ca va candida momentan pentru sefia PSD Bucuresti si l-ar putea sustine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Marcel Ciolacu: PSD a pierdut doua runde consecutive de alegeri, dupa 3 ani de guvernare. O performanta despre care s-ar putea vorbi la SNSPA

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a catalogat ironic drept o performanta faptul ca social-democratii au reusit sa piarda doua runde consecutive de alegeri, si considera ca va fi chiar un.

Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu MOTIUNEA DE CENZURA: PSD nu este de acord cu alegerile locale in DOUA TURURI

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, la RFI, ca social-democratii sunt pregatiti sa depunca motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca vor fi schimbate legile electorale. Concret,.

Marcel Ciolacu cere demisia ministrului de Finante

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat azi, pe Facebook, dupa sedinta Senatului ca Florin Citu este un ministru iresponsabil care trebuie demis, potrivit News. ro.

Marcel Ciolacu, gafa de proportii. Este exclus sa se dea ONG pe cumulul pensiei cu salariul

Se pare ca limba romana si anumiti termeni dau de bataie de cap politicienilor nostri, si nu putine au fost cazurile in care s-au cam facut de rusine. Sa nu uitam de celebrele gafe facute de fostul Prim Ministru, Viorica Dancila, dar nu este un caz singular, mai ales cand vine vorba de colegii domniei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )