Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marcel Ciolacu si-a anuntat proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD: Liderul social-democrat vrea o noua echipa, cu care sa recastige prestigiul partidului

B1 B1,
Marcel Ciolacu si-a anuntat proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD: Liderul social-democrat vrea o noua echipa, cu care sa recastige prestigiul partidului

Marcel Ciolacu si-a anuntat, vineri, proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD. Liderul social-democrat spune ca, prin Reconstructia PSD o viziune politica de stanga pentru un partid european,. continuă pe B1

Surse: PSD ar urma sa respinga formarea unei aliante cu partidul lui Dan Voiculescu. Marcel Ciolacu, primul lider al partidului care ia o astfel de decizie

PSD varespinge formarea unei aliantela alegerilor locale cu partidul lui Dan Voiculescu PPUSL), potrivit surselor citate de G4media, care precizeaza ca o decizie va fi luata in cursul zilei de.

Marcel Ciolacu si-a anuntat programul cu care va candida la Congres. Ce promite liderul interimar al PSD

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anuntat proiectul politic cu care va candida la Congresul social-democratilor. Ciolacu a subliniat ca vrea profesionalizarea partidului si orientarea lui spre o stanga moderna.

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis .

Marcel Ciolacu: Toti Duduienii galbeni din Guvern la puscarie!

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, i-a atacat astazi pe cei din PNL care incearca sa-i convinga .

Marcel Ciolacu anunta plangere penala impotriva PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineata un atac dur la adresa PNL, pe care il acuza ca vrea sa devina un partid-stat. De asemenea, el a transmis ca PSD va face plangere penala la DNA impotriva reprezentantilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democrati sunt santajati sa treaca la PNL, scrie Digi24.

Revolutie in PSD. Cum incearca Marcel Ciolacu sa castige sefia partidului. Este fara precedent

Antena 3 a obtinut in exclusiviate planul pentru viitorul PSD. Marcel Ciolacu vrea sa castige sefia partidului fara sa mai accepte cumetrii in functii publice.

Iohannis si Guvernul ametesc parintii cu scenarii, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca nici presedintele Iohannis,.

Surpriza uriasa! Liderul PSD care candideaza la primaria Aradului

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, si-a anuntat, marti, candidatura pentru primaria Arad. Fifor este sustinut de alianta electorala Platforma Social-Liberal Crestina, formata din PSD, ALDE si PNTCD. Senatorul precizeaza ca intra in lupta impotriva gruparii Falca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )