Libnet.ro
UNICEF

00:07

Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lasat cu manele si amenzi. Florin Salam, taxat de politisti: Intru tanar in mormant

Adevărul Adevărul,
Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lasat cu manele si amenzi. Florin Salam, taxat de politisti: Intru tanar in mormant

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat miercuri seara ca la priveghiul lui Emi Pian au fost aplicate 60 de sanctiuni persoanelor care nu au respectat masura distantarii sociale si care nu au purtat masca asa cum prevede legea. Inclusiv Florin Salam, unul dintre manelistii care a cantat la capataiul lui Emi Pian, a fost amendat. continuă pe Adevărul

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei.

Jandarmeria imparte masti si dezinfectant la priveghiul interlopului Emi Pian (VIDEO)

Politia Romana a ajuns in slujba interlopilor. In loc sa sa ia masuri impotriva clanurilor, Jandarmeria le-a distribuit masti si gel antibacterian celor aflati la priveghiul lui Emi Pian. Jandarmii au montat si.

Marcel Vela, despre inghesuiala de la priveghiul lui Emi Pian: S-au dat amenzi, dar Politia nu poate intra intr-o casa fara aprobarea celui care decide in zona penala (VIDEO)

Desfasurare de forte la casa lui Emi Pian, fostul sef al clanului Duduienilor, ucis in urma cu cateva zile. Politia si Jandarmeria a impanzit zona si au montat si garduri exact ca la un protest pentru a.

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

Cine a aparut la priveghiul lui Emi Pian. Multi au fost socati sa il vada chiar acolo

Telenovela mortii lui Emi Pian pare-se ca i-a o alta intorsatura, in lumina unor noi informatii aparute recent in presa, dar despre asta si despresurprizele zilei de ieri, in articolul de mai jos. Din arest la priveghiul lui Emi Pian Cu aproape o luna in urma doua personaje importante din Clanul Duduienilor intrau pentr 30 .

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

EXCLUSIV Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Presedintele Sindicatului Politistilor: Este foarte greu de pastrat distantarea (VIDEO)

Sute de oameni iau parte la priveghiul lui Emi Pian, interlopul ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti. Situatia este dificil de controlat de politisti, pe fondul unei incarcaturi emotionale foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )