Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Vela anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O tanara a fost inmatriculata la ordinul ministrului, dupa ce profesorii au picat-o pe nedrept

Antena3 Antena3,
Marcel Vela anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O tanara a fost inmatriculata la ordinul ministrului, dupa ce profesorii au picat-o pe nedrept

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca au fost descoperite nereguli la examenul de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Vela a trimis Corpul de control sa faca verificari la institutie, in urma sesizarii facute de mama unei candidate. continuă pe Antena3

Ministrul Internelor anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O candidata a fost inmatriculata in anul I dupa ce s-a constatat ca a fost respinsa pe nedrept (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca au fost descoperite nereguli la examenul de admitere la Academia de Politie Alexandrul Ioan Cuza. Ministrul a trimis Corpul de control sa faca.

Marcel Vela anunta ca politistii de la Rutiera vor fi dotati cu camere video: Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca si-a propus achizitionarea de camere video pentru agentii de la Politia Rutiera. Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul si nici politisti rutieri care abuzeaza de functia lor, a spus Vela.

Marcel Vela a fost dat in judecata de seful Politiei Neamt, pe care l-a demis cand era in concediu medical

Fostul sef al Politiei Neamt a dat in judecata Ministerul Afacerilor Interne, prin ministrul Marcel Vela, cerand anularea demiterii sale. Acesta sustine ca nu a fost informat despre motivele demiterii sale si a fost schimbat din functie cand era in concediu medical.

Marcel Vela: Pe langa lupta impotriva infractorilor, trebuie sa lupt impotriva cumetriilor din sistem

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ajuns la conducerea MAI a constatat ca trebuie sa lupte, nu doar impotriva infractorilor, ci si contra.

Marcel Vela: Flotantii au devenit o masa de manevra pentru stabilirea unui castigator la alegerile locale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca restrictionarea dreptului de vot pentru cetatenii care obtin viza de flotant cu mai putin de 90.

Marcel Vela, despre planurile de reformare a Ministerului Afacerilor Interne: Dorim sa limitam mandatele conducatorilor, sa facem concursuri transparente (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar pregati o ampla reforma a institutiei pe care o conduce, potrivit informatiilor publicate de jurnalistii de la Adevarul. Conform unui document obtinut de sursa.

VIDEO Exercitiu de imagine la Interne. Vela a facut conferinta de presa sa anunte minunea de la Academia de Politie, dar a fugit cand a fost intrebat de plagiate

Declaratie de presa anuntata, joi, din scurt la Ministerul de Interne. Marcel Vela a venit in fata jurnalistilor, flancat de doi subordonati, pentru a anunta satisfactia in urma unei actiuni de control la Academia de Politie si faptul ca in institutiile statului se pot intampla si minuni, lucruri frumoase.

Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, are mai multe dosare la DNA, arata mai multe surse ju.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )