Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Vela, la dezbaterea motiunii: Sa fiu ministru de Interne reprezinta cea mai importanta misiune a vietii mele

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, la dezbaterea motiunii: Sa fiu ministru de Interne reprezinta cea mai importanta misiune a vietii mele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat marti, in plenul Senatului, in timpul dezbaterii motiunii impotriva sa initiate de PSD, ca functia pe care o detine inseamna cea mai importanta misiune si responsabilitate a vietii lui. continuă pe Antena3

Marcel Vela, ministrul de Interne, in Senat: Motiunea simpla impotriva mea, inceputa cu un fake news

Marcel Vela, ministrul de Interne, sustine o declaratie, miercuri, in Senatul Romaniei, unde legiuitorii dezbat motiunea simpla depusa de PSD impotriva sa. Departe de mine acest gand, desi in vremuri de.

Marcel Vela, ministrul de Interne, in Senat: Motiunea simpla impotriva mea a fost inceputa cu un fake news, iar textul e plin de ura. Virusul nu alege intre PNL si PSD (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, sustine o declaratie, miercuri, in Senatul Romaniei, unde legiuitorii dezbat si voteaza motiunea simpla formulata de PSDimpotriva sa. Demnitarul a subliniat ca.

Senatorii supun la vot motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela

Motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, va fi dezbatuta si supusa la vot marti in Senat. Intitulata Democratia romaneasca in deriva. Cu Vela rupta, in timp de.

Motiunea ce il viza pe Marcel Vela a fost votata in Parlament

Motiunea simpla cu titlul Democratia romaneasca in deriva, cu Vela rupta, in timp de pandemie, depusa de PSD impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost adoptata in Senat cu 65 de voturi pentru, 25 de voturi impotriva si cinci abtineri.

Marcel Vela, demis de senatorii social-democrati din fruntea Internelor

Motiunea simpla intitulata Democratia romaneasca in deriva. Cu Vela rupta, in timp de pandemie, formulata de parlamentarii social-democrati impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost aprobata astazi de Senat cu 65 voturi pentru, 25 impotriva si 5 abtineri.

PSD il acuza pe Marcel Vela ca a falsificat datele despre coronavirus

Motiunea simpla intitulata Democratia romaneasca in deriva. Cu Vela rupta, in timp de pandemie, formulata de parlamentarii social-democrati impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, este dezbatuta marti in Senat.

Marcel Vela infirma zvonul privind candidatura sa pentru functia de primar general al Capitalei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus luni seara ca nu va candida pentru functia de primar general al Capitalei din partea PNL. Partidul are deja un candidat stabilit, a mai spus Vela.

Motiunea simpla impotriva ministrului Internelor, Marcel Vela, a trecut

Motiunea simpla impotriva ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost adoptata, marti, de Senat, cu 65 de voturi pentru, 25 impotriva si cinci abtineri. Prin motiunea simpla intitulata.

Marcel Vela vorbeste despre un razboi hibrid in contextul pandemiei de coronavirus: Lipsa increderii in sistemul sanitar, in autoritati, poate duce catre o destabilizare economica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut declaratii despre un razboi hibridin contextul pandemiei de coronavirus, sustinand ca stirile false privind SARS-CoV-2 pot duce la o destabilizare a.

Marcel Vela, despre razboiul hibrid, ce are ca scop destabilizarea si contestarea autoritatilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca stirile false privind noul coronavirus pot duce la o destabilizare a economiei. Ministul a vorbit despre razboiul hibrid, menit sa destabilizeze increderea in autoritatile statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )