Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Vela infirma zvonul privind candidatura sa pentru functia de primar general al Capitalei

Antena3 Antena3,
Marcel Vela infirma zvonul privind candidatura sa pentru functia de primar general al Capitalei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus luni seara ca nu va candida pentru functia de primar general al Capitalei din partea PNL. Partidul are deja un candidat stabilit, a mai spus Vela. continuă pe Antena3

Marcel Vela, despre razboiul hibrid, ce are ca scop destabilizarea si contestarea autoritatilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca stirile false privind noul coronavirus pot duce la o destabilizare a economiei. Ministul a vorbit despre razboiul hibrid, menit sa destabilizeze increderea in autoritatile statului.

Zboruri charter pentru mai multe state, pentru a scadea traficul la frontiere. Ce i-a transmis Marcel Vela unei femei care voia sa ajunga in Spania

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara ca a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe referitoare la zboruri charter catre Austria, Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Regatul Tarilor de Jos, Spania, SUA si Turcia, precum si din aceste tari spre Romania, explicand ca vor fi facute liste si ca operatiunile vor fi foarte bine organizate.

Marcel Vela, despre motiunea care il vizeaza: E un prilej prin care pot arata ce am facut si nu au reusit predecesorii mei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, despre motiunea care il vizeaza, ca e un lucru normal ca un partid aflat in opozitie sa depuna motiuni impotriva ministrilor.

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre zona metropolitana si reluarea curselor aeriene?

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, un material la inceputul caruia a tinut sa le transmita urari de bine tuturor romanilor care poarta numele Sfintilor imparati Constantin si Elena.

Preot indragit pe retelele sociale, mesaj pentru Marcel Vela: Cine nu are urechi de auzit sa nu auda

Parintele Constantin Necula a avut o interventie la finalul sesiunii saptamanale de intrebari si raspunsuri a ministrului Vela, de joi seara, multumindu-i pentru omenie si pentru ca a fost alaturi de Biserica in situatii foarte grele. Cine nu are urechi de auzit sa nu auda, a spus preotul, parafrazand un citat biblic.

Stare de alerta. Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament. Anuntul facut de ministrul de Interne, Marcel Vela (VIDEO)

Romania a trecut, din 15 mai, din starea de urgenta in stare de alerta. Pentru a putea limita raspandirea noului coronavirus, auoritatile au pastrat o parte dintre restrictii si a impus si unele noi, cum ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )