Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marcel Vela: Pe langa lupta impotriva infractorilor, trebuie sa lupt impotriva cumetriilor din sistem

B1 B1,
Marcel Vela: Pe langa lupta impotriva infractorilor, trebuie sa lupt impotriva cumetriilor din sistem

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ajuns la conducerea MAI a constatat ca trebuie sa lupte, nu doar impotriva infractorilor, ci si contra. continuă pe B1

Marcel Vela: Flotantii au devenit o masa de manevra pentru stabilirea unui castigator la alegerile locale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca restrictionarea dreptului de vot pentru cetatenii care obtin viza de flotant cu mai putin de 90.

Marcel Vela, despre planurile de reformare a Ministerului Afacerilor Interne: Dorim sa limitam mandatele conducatorilor, sa facem concursuri transparente (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar pregati o ampla reforma a institutiei pe care o conduce, potrivit informatiilor publicate de jurnalistii de la Adevarul. Conform unui document obtinut de sursa.

Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, are mai multe dosare la DNA, arata mai multe surse ju.

De ce lupta anti-coruptie trebuie recalibrata?

Combaterea ferma a coruptiei este o necesitate clara in Romania pe termen scurt, mediu si lung. Erorile nu trebuie sa conduca la afectarea principiului politicii respective. in caz contrar, vom deveni timp de decenii o republica bananiera in sensul cel mai de cliseu al expresiei din punctul de vedere al infractionalitatii, arbitrariului decizional si neglijarii meritocratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )