Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marcel Vela, ministrul de Interne, in Senat: Motiunea simpla impotriva mea, inceputa cu un fake news

B1 B1,
Marcel Vela, ministrul de Interne, in Senat: Motiunea simpla impotriva mea, inceputa cu un fake news

Marcel Vela, ministrul de Interne, sustine o declaratie, miercuri, in Senatul Romaniei, unde legiuitorii dezbat motiunea simpla depusa de PSD impotriva sa. Departe de mine acest gand, desi in vremuri de. continuă pe B1

Marcel Vela, ministrul de Interne, in Senat: Motiunea simpla impotriva mea a fost inceputa cu un fake news, iar textul e plin de ura. Virusul nu alege intre PNL si PSD (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, sustine o declaratie, miercuri, in Senatul Romaniei, unde legiuitorii dezbat si voteaza motiunea simpla formulata de PSDimpotriva sa. Demnitarul a subliniat ca.

Senatorii supun la vot motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela

Motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, va fi dezbatuta si supusa la vot marti in Senat. Intitulata Democratia romaneasca in deriva. Cu Vela rupta, in timp de.

Motiunea simpla impotriva ministrului Internelor, Marcel Vela, a trecut

Motiunea simpla impotriva ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost adoptata, marti, de Senat, cu 65 de voturi pentru, 25 impotriva si cinci abtineri. Prin motiunea simpla intitulata.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, scrie Agerpres. Sedinta incepe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri. Motiunea este intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania NeEducata si este semnata de 93 de deputati Pro Romania si PSD. Acestia solicita demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie, acuzand haos in domeniu, dar si lipsa de viziune si de strategie, care a facut ca prescolari, elevi, studenti, parinti, bunici si personal din invatamant sa traiasca luni de zile in panica si nesiguranta.

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie. Sedinta incepe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Vela a fost adoptata de Senat

Senatul a adoptat, marti, in sedinta de plen, motiunea simpla Democratia romaneasca in deriva. Cu v.

Camera Deputatilor va dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie, intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania NeEducata, va fi dezbatuta luni in Camera.

Marcel Vela, despre motiunea care il vizeaza: E un prilej prin care pot arata ce am facut si nu au reusit predecesorii mei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, despre motiunea care il vizeaza, ca e un lucru normal ca un partid aflat in opozitie sa depuna motiuni impotriva ministrilor.

Motiunea ce il viza pe Marcel Vela a fost votata in Parlament

Motiunea simpla cu titlul Democratia romaneasca in deriva, cu Vela rupta, in timp de pandemie, depusa de PSD impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost adoptata in Senat cu 65 de voturi pentru, 25 de voturi impotriva si cinci abtineri.

Marcel Vela, demis de senatorii social-democrati din fruntea Internelor

Motiunea simpla intitulata Democratia romaneasca in deriva. Cu Vela rupta, in timp de pandemie, formulata de parlamentarii social-democrati impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost aprobata astazi de Senat cu 65 voturi pentru, 25 impotriva si 5 abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )