Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela: Suntem o tara sigura. Am un mesaj foarte clar pentru clanuri, interlopi si raufacatori - Suntem cu ochii pe voi! (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela: Suntem o tara sigura. Am un mesaj foarte clar pentru clanuri, interlopi si raufacatori - Suntem cu ochii pe voi! (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a sustinut, vineri, o declaratie de presa, in contextul rafuielilor sangeroase care au avut loc recent intre clanurile interlope din Capitala. Seful MAI a sustinut c. continuă pe B1

VIDEO Vela vrea sa le explice saptamanal romanilor cum stam cu fenomenul criminogen: Cetatenii onesti nu trebuie sa se teama

Cetatenii onesti nu trebuie sa se teama, suntem o tara sigura in ce priveste ordinea publica, a afirmat vineri ministrul de interne, Marcel Vela. Declaratia vine la cateva zile dupa ce liderul clanului interlop Duduianu a fost ucis si la o zi dupa ce deputatul Adriana Saftoiu a tras un semnal de alarma cu privire la complicitatea care exista intre unii politisti si retele de traficanti de persoane.

Marcel Vela anunta ca MAI va raporta saptamanal ce misiuni au fost executate. Ministrul de Interne, mesaj pentru interlopi: Suntem cu ochii pe voi!

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat ca, incepand de astazi, in fiecare zi de vineri MAI va prezenta un raport saptamanal cu toate operatiunile, misiunile si actiunile desfasurate pe lina combaterii infractionalitatii. Pentru interlopi, Marcel Vela a avut, la finalul declaratiei de presa, un mesaj categoric: Suntem cu ochii pe voi!.

Reactie de ultima ora a Politiei! Marcel Vela, mesaj catre clanurile interlope: Suntem cu ochii pe voi

Ministerul Afacerilor Interne face actiuni ample pentru destructurarea clanurilor interlope, a anuntat, vineri, Marcel Vela, ministrul transmitand si un mesaj acestor grupari.

Secretele din trecutul lui Marcel Vela. O jigodie mica ajunsa jigodie mare

Romania in martie intra intr-unvartej care pare ca nu se mai termina. Criza epidemiologica, devenita pandemie, generata de noul coronavirus, a acoperit si Romania, iar autoritatile nou instalate erau luate prin surprindere, cu toate ca Romania avea un avans de 2 saptamani pana la ajungerea pandemiei pe teritoriul tarii. Cine este ministrul in geaca neagra .

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )