Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marcel Vela: Toate institutiile din zona de control si verificare vor fi in teren; cei care nu respecta regulile sa fie sanctionati

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela: Toate institutiile din zona de control si verificare vor fi in teren; cei care nu respecta regulile sa fie sanctionati

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat, sambata, la Deva, ca toate institutiile cu atributii de control si verificare vor fi in teren, in contextul epidemiei de Covid-19, el aratand ca acei operatori economici care nu respecta regulile vor fi sanctionati. continuă pe Hotnews

MARCEL VELA: Toate institutiile din zona de control si verificare vor fi in teren

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sambata, la Deva, ca toate institutiile cu atributii de control si verificare vor fi in teren, in contextul epidemiei de COVID-19, el aratand ca acei operatori economici care nu respecta regulile vor fi sanctionati.

MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document, conform Agerpres.

Ludovic Orban, Marcel Vela si Violeta Alxandru participa la o videoconferinta cu prefectii

Premierul Ludovic Orban participa sambata, impreuna cu ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela si cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la sedinta in sistem videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor MAI si ai celorlalte institutii si autoritati cu atributii in gestionarea situatiei generate de cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19.

Marcel Vela (MAI): Ne dorim ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca autoritatile isi doresc ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt. Vestea vine pe.

Proceduri simplificate pentru inmatricularea si radierea vehiculelor. Marcel Vela (MAI): Cetatenii sa nu mai piarda timpul la cozi, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca va semna un ordin, vineri, prin care vor fi simplicate procedurile pentru inmatricularea si radierea vehiculelor, astfel incat cetatenii sa nu mai fie.

Ministrul Muncii digitalizeaza institutiile din subordine: Online, fara drumuri, fara stat la cozi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri seara, ca a semnat ordinul care permite ca, din 15 august, comunicarea cu toate institutiile din subordinea ministerului sa se faca online, precizand ca drumul spre digitalizare este ireversibil la Ministerul Muncii.

Ce anomalii ar putea scoate la iveala aparitia unui comparator online de preturi RCA cu toate ofertele din piata

O platforma online in care soferii romani sa poata compara ofertele RCA de la toti asiguratorii autorizati ar fi extrem de utila, inclusiv pentru opinia publica, sustin unii brokeri de asigurari. Daca se va realiza s-ar constata diferente uriase de preturi si ca multi asiguratori nu transmit oferte catre actualele platforme private cu preturi RCA. Eu sunt surprins ca asiguratorii isi doresc sa fie atat de transparenti in tarifarea RCA. Dupa episodul plafonarii tarifelor RCA din 2017, am asistat la un concurs in piata RCA, care poate fi plastic intitulat: fuga de camioane, declara pentru HotNews. ro Viorel Vasile, patronul Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari din piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )