Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mare spital din Romania a inceput sa-si trateze pacientii cu Remdesivir. Vestea proasta pe care o dau medicii

Antena3 Antena3,
Un mare spital din Romania a inceput sa-si trateze pacientii cu Remdesivir. Vestea proasta pe care o dau medicii

Antiviralul da mari sperante pacientilor cu forme severe de coronavirus, Remdesivir, a inceput sa fie folosit si de medicii de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. insa cele 35 de doze care au ajuns la Timisoara de la Comisia Europeana sunt suficiente doar pentru sapte bolnavi. continuă pe Antena3

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Harta clanurilor interlope din Romania. Legatura nestiuta a lui Liviu Dragnea cu Duduienii si Emi Pian

Exista zone controlate de interlopi de multa vreme, iar lupta pentru suprematie este continua. Multi se afla la inchisoare deoarece au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, insa isi exercita puterea si prin intremediul locotenentilor. Iata, asadar, harta clanurilor mafiote din Romania, si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei .

Mai multi migranti au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti

Mai multi migranti din Vietnam au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au.

EXCLUSIV Harta celor mai periculoase clanuri interlope din Romania. Cine controleaza Bucurestiul. Politistii vor avea o munca titanica

Ministerul Afacerilor Interne si-a luat angajamentul, prin intermediul reprezentantilor institutiei, ca va destructura clanurile interlope din Romania. La nivel nationalactiveaza zeci de clanuri interlope,.

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax.

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Pandemia a dus consumul de bere din Romania mult sub nivelul din anii trecuti Varful impactului se va resimti in trimestrul al treilea

Piata berii din Romania a inregistrat o scadere de peste 7% in lunile martie - iunie ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza pandemiei de Covid-19, iar consumul se situeaza mult sub nivelul consemnat in anii trecuti, chiar daca in luna iunie, odata cu redeschiderea teraselor, acesta a avut o usoara revenire, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al Asociatiei Berarii Romaniei, Julia Leferman. Ea a precizat ca impactul cel mai puternic al efectelor pandemiei se va resimti in trimestrul al treilea, care in mod obisnuit este varful de sezon pentru consumul de bere.

Cati bani in plus vor primi, de fapt, angajatii din Romania. Schimbarile anuntate de Ministerul Muncii

Ministerul Muncii a decis sa clarifice o eroare care a aparut in informatiile transmise dupa sedinta de Guvern de vineri. Astfel, Violeta Alexandru a precizat ca salariatii vizati de reducerea timpului de munca beneficiaza, pe langa salariu, de o indemnizatie de 75% din diferenta dintre salariul de baza brut prevazut initial in contractul individual de .

Sapte judete din Romania, pe lista zonelor de risc in Germania. Ce trebuie sa stiti daca mergeti la nemti

Sapte judete din Romania au ajuns incluse in lista zonelor de risc din Germania, au anuntat autoritatile Republicii Federale Germania, potrivit Ministerul roman de Afaceri Externe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )