Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie, 80 de miliarde de lire fonduri suplimentare pentru combaterea somajului

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie, 80 de miliarde de lire fonduri suplimentare pentru combaterea somajului

Ministrul de Finante britanic Rishi Sunak a promis alocarea unor fonduri suplimentare de 30 de milia. continuă pe România Liberă

Marea Britanie se pregateste sa inchida granitele pentru romani? Planul secret al guvernului britanic

Presa britanica a dezvaluit, inainte de pandemie, planul secret al guvernului britanic: granitele UK ar putea fi inchise pentru o mare parte din romani.

MAREA BRITANIE: Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru a fi implicata in constructia retelei 5G

Grupul chinez Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru ca Marea Britanie sa ii permita in continuare sa fie implicat in dezvoltarea infrastructurii de telecomunicatii 5G, a declarat ministrul Sanatatii, Matt Hancock, in urma unei informatii potrivit careia accesul Huawei la acest proiect va fi blocat.

Marea Britanie se razgandeste in privinta Huawei: de ce renunta la aceasta pentru implementarea 5G

Marea Britanie revizuieste decizia pe care o luase in ianuarie, prin care anunta ca va permite Huawei sa participe la licitatia 5G din tara. Acum, Regatul Unit pare sa renunte la compania.

Guvernul britanic promite fonduri suplimentare de 30 de miliarde de lire sterline pentru combaterea somajului

Ministrul de Finante britanic Rishi Sunak a promis miercuri alocarea unor fonduri suplimentare de 30 de miliarde de lire sterline 38 miliarde dolari) pentru combaterea crizei somajului, acestea urmand sa fie alocate angajatorilor, cumparatorilor de locuinte si firmelor din sectorul ospitalitatii, pentru sustinerea redresarii, transmite Reuters.

Fonduri pentru sustinerea culturii in Marea Britanie

Guvernul britanic aloca 1,57 miliarde lire sterline menite a oferi o gura de oxigen sectoarelor arte.

Marea Britanie anunta un nou pachet de 30 de miliarde de lire pentru relansarea post-Covid

Ministrul de Finante din Marea Britanie, Rishi Sunak, a anuntat astazi un plan de relansare post-Covid in valoare de 30 de miliarde de lire sterline 37,7 miliarde de dolari), care include o reducere a cotei de TVA pentru anumite sectoare, subventii pentru imbunatatirea eficientei energetice locuintelor si ajutoare pentru angajarea tinerilor.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi pentru incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi acuzati de incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Rusia ameninta Marea Britanie, ca urmare a sanctiunilor economice impuse pentru incalcarea drepturilor omului

Rusia ameninta ca va reactiona dur la sanctiunile impuse luni de Marea Britanie unui numar de 49 de persoane si organizatii, intre care si 25 ruse, in cadrul unui nou mecanism privind pedepsirea incalcarii.

Marea Britanie: Vanzarile Dacia au scazut cu peste 28% in iunie

Vanzarile de masini noi Dacia in Marea Britanie au scazut cu 35% in iunie, la 145. 377 unitati, cel mai redus declin din februarie, in urma redeschiderii graduale a showroom-urilor dupa relaxarea masurilor de urgenta impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus Covid-19), a anuntat Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )