Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marea Britanie si UE au cazut de acord sa-si acorde mai mult timp dupa un summit fara rezultat

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie si UE au cazut de acord sa-si acorde mai mult timp dupa un summit fara rezultat

Liderii Uniunii Europene au convenit miercuri sa-si acorde cateva saptamani, poate pana la sfarsitul anului, pentru a incheia un acord favorabil cu Marea Britanie inainte de iesirea din UE, dupa ce summitul privind Brexitul a evitat orice frictiune, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat, relateaza AP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie si UE au cazut de acord asupra prelungirii tranzitiei pentru Brexit dupa un summit fara rezultate

Liderii Uniunii Europene si-au acordat cateva saptamani in plus-poate chiar pana la finele anului-pentru a ajunge la un divort amiabil cu Marea Britanie, dupa ce in summit-ul Brexit de miercuri au fost evitate divergentele, dar nici nu s-a ajuns la vreun rezultat tangibil, potrivit AP.

DACIA a dat lovitura pe piata auto! Nu are RIVAL in Marea Britanie

Dacia Sandero a fost desemnata drept masina din clasa mica ce ii multumeste cel mai mult pe britanici, potrivit unui sondaj realizat de presa de specialitate din Regat. Posesorii de Dacia Sandero din Marea.

Medicii din Marea Britanie au gasit o solutie pentru singuratate. Ce li se va prescrie pacientiilor

Medicii din Marea Britanie vor incepe sa prescrie clase de gatit si alte activitati de grup. Decizia vine dupa ce Theresa May a declarat ca singuratatea este una dintre cele mai mari provocari medicale.

Ostilitatea fata de barbati si persoane n vrsta ar putea sa devina crime din ura n Marea Britanie

Luna trecuta, Comisia pentru Evaluare Legislativa din Marea Britanie a analizat propunerea de a incadra manifestarile de misoginism la categoria crime din ura. Acum Comisia se gandeste sa catalogheze si misandrismul in aceasta categorie, relateazaBBC.

Michel Barnier: UE si Marea Britanie au nevoie de timp suplimentar n negocierile pe tema Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie au nevoie de timp suplimentar in negocierile pe tema Brexit, a afirmat miercuri seara, la summitul de la Bruxelles, Michel Barnier, negociatorul-sef al UE, citat de site-ul agentiei Reuters, scrie Mediafax.

Uniunea Europeana ar putea accepta o etapa de tranzitie cu Marea Britanie pna n 2021 (surse)

Statele membre ale Uniunii Europene sunt dispuse sa accepte prelungirea tranzitiei post-Brexit, o etapa in care relatiile cu Marea Britanie vor fi neschimbate, iar negocierile vor continua, afirma surse comunitare citate de presa germana si britanica, relateaza Mediafax.

Majorarea salariilor in Marea Britanie, peste asteptari

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada iunie - august 2018, in timp ce firmele nu reusesc sa faca angajari, din cauza lipsei de personal, arata datele publicate, astazi,de Oficiul National de Statistica ONS), transmit Financial Times, BBC si Reuters.

Pericolul din bucate. Cantitatea de sare ascunsa n produse si ce riscam cnd consumam mai mult de 5 grame pe zi

De 8 ani, marii producatori au redus treptat sarea din compozitia alimentelor pe care le fabrica. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a avertizat ca nu trebuie sa consumam mai mult de 5 grame pe zi, adica o lingurita de sare. Cel mai usor a fost de micsorat cantitatea de sare din franzela.

Borza: Vine criza! Conducatorii Romaniei nu invata nimic din greseli, ba mai mult, lerepeta inconstient sau iresponsabil

Deputatul Remus Borza sustine, intr-o analiza publicata pe blogul sau, ca se apropie o noua criza economica, conducatorii Romaniei nefiind in acest moment pregatiti pentru a-i face fata. Mai mult, parlamentarul considera ca un prim pas ar trebui sa fie remanierea guvernamentala si instalarea la Palatul Victoria a unor persoane competente.

Theresa May sustine ca UE si Marea Britanie nu sunt departe una de alta in discutiile privind Brexitul

Theresa May a afirmat luni in Parlament ca nu considera ca cele doua parti sunt departe una de alta in discutiile privind Brexitul, in ciuda faptului ca nu s-a ajuns la un acord in weekend, inaintea unui summit al Consiliului European.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )