Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marea Britanie cere UE amanarea Brexit, programat pentru 29 martie. Care este cauza?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie cere UE amanarea Brexit, programat pentru 29 martie. Care este cauza?

Premierul britanic Theresa May ii va trimite o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ce va contine solicitarea unei amanari a Brexitului,programat pentru data de 29 martie 2019, a anuntat marti purtatorul de cuvant al executivului. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie va cere oficial amanarea Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va cere formal Uniunii Europene marti sau miercuri amanarea Brexit, a anuntat un purtator de cuvant al Downing Street. Theresa May ii va trimite marti ori miercuri o.

Marea Britanie a incheiat un acord cu Norvegia si Islanda pentru a nu fi afectat comertul, in cazul unui Brexit fara acord

Marea Britanie a incheiat un acord comercial cu Norvegia si Islanda, care prevede ca schimburile de marfuri sa aiba in continuare loc, chiar daca se va ajunge la un Brexit fara acord. Anuntul a fost facut.

O alta bataie de cap pentru Bruxelles in cazul amanarii Brexitului: Ar trebui sau nu Marea Britanie sa organizeze alegeri pentru Parlamentul European?

Europenii nu stiu nici acum cu cat ar putea cere Marea Britanie amanarea Brexitului. Dar se pregatesc deja de o eventuala participare a Marii Britanii la alegerile europene, un scenariu care creeaza deja mari batai de cap, scrie AFP.

Marea Britanie a incheiat un acord comercial post-Brexit cu Islanda si Norvegia

Marea Britanie a incheiat luni cu Islanda si Norvegia un acord comercial prin care se va permite continuarea schimburilor comerciale in cazul in care se va ajunge la un Brexit fara acord, a anuntat secretarul de stat pentru Comert International, Liam Fox, citat de Reuters.

UDMR cere amanarea intrarii in vigoare a OUG 114

UDMR cere amanarea intrarii in vigoare a OUG 114 pana in 2020, considerand ca este necesara modificarea acesteia in peste 40 de puncte.

O romanca a fost BATUTA cu BESTIALITATE in Marea Britanie, in fata casei sale. Atacatorii au DESFIGURAT-O: Le-am spus sa faca liniste si au sarit pe mine (FOTO)

O romanca in varsta de 34 de ani a fost batuta cu bestialitate de mai multi tineri in orasul Doncaster, din Marea Britanie. Aceasta era in curtea casei sale cand le-a spus unor tineri care se aflau pe.

Anca este romanca desfigurata de un grup de adolescenti din Marea Britanie. Au luat foc si au sarit pe mine FOTO

Anca, o tanara romanca care locuieste in Doncaster, a fost atacata cu brutalitate de un grup de adolescenti, chiar in fata locuintei sale din Marea Britanie. Femeia a impartasit pe pagina sa de.

PE TEMA BREXIT UE vrea un mesaj clar de la Marea Britanie

Liderii Uniunii Europene au facut apel, vineri, la o pozitie clara privind intentiile pe care le are Londra in procedura de iesire din blocul comunitar Brexit), inaintea summitului UE programat sa aiba loc in 21-22 martie, la Bruxelles.

Premierul May ii va cere lui Tusk amanarea Brexit-ului pana la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii termenului pana la doi ani

Premierul Marii Britanii Theresa May ii va scrie, oficial, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere extinderea articolului 50 pana la data de 30 iunie, cu posibilitatea unei amanari de doi ani a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit Reuters care citeaza jurnalisti BBC.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )