Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie va cere oficial amanarea Brexit

Antena3 Antena3,
Marea Britanie va cere oficial amanarea Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va cere formal Uniunii Europene marti sau miercuri amanarea Brexit, a anuntat un purtator de cuvant al Downing Street. Theresa May ii va trimite marti ori miercuri o. continuă pe Antena3

Marea Britanie cere UE amanarea Brexit, programat pentru 29 martie. Care este cauza?

Premierul britanic Theresa May ii va trimite o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ce va contine solicitarea unei amanari a Brexitului,programat pentru data de 29 martie 2019, a anuntat marti purtatorul de cuvant al executivului.

O alta bataie de cap pentru Bruxelles in cazul amanarii Brexitului: Ar trebui sau nu Marea Britanie sa organizeze alegeri pentru Parlamentul European?

Europenii nu stiu nici acum cu cat ar putea cere Marea Britanie amanarea Brexitului. Dar se pregatesc deja de o eventuala participare a Marii Britanii la alegerile europene, un scenariu care creeaza deja mari batai de cap, scrie AFP.

Marea Britanie a incheiat un acord comercial post-Brexit cu Islanda si Norvegia

Marea Britanie a incheiat luni cu Islanda si Norvegia un acord comercial prin care se va permite continuarea schimburilor comerciale in cazul in care se va ajunge la un Brexit fara acord, a anuntat secretarul de stat pentru Comert International, Liam Fox, citat de Reuters.

Marea Britanie a incheiat un acord cu Norvegia si Islanda pentru a nu fi afectat comertul, in cazul unui Brexit fara acord

Marea Britanie a incheiat un acord comercial cu Norvegia si Islanda, care prevede ca schimburile de marfuri sa aiba in continuare loc, chiar daca se va ajunge la un Brexit fara acord. Anuntul a fost facut.

O romanca a fost BATUTA cu BESTIALITATE in Marea Britanie, in fata casei sale. Atacatorii au DESFIGURAT-O: Le-am spus sa faca liniste si au sarit pe mine (FOTO)

O romanca in varsta de 34 de ani a fost batuta cu bestialitate de mai multi tineri in orasul Doncaster, din Marea Britanie. Aceasta era in curtea casei sale cand le-a spus unor tineri care se aflau pe.

Anca este romanca desfigurata de un grup de adolescenti din Marea Britanie. Au luat foc si au sarit pe mine FOTO

Anca, o tanara romanca care locuieste in Doncaster, a fost atacata cu brutalitate de un grup de adolescenti, chiar in fata locuintei sale din Marea Britanie. Femeia a impartasit pe pagina sa de.

Premierul May ii va cere lui Tusk amanarea Brexit-ului pana la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii termenului pana la doi ani

Premierul Marii Britanii Theresa May ii va scrie, oficial, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere extinderea articolului 50 pana la data de 30 iunie, cu posibilitatea unei amanari de doi ani a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit Reuters care citeaza jurnalisti BBC.

PE TEMA BREXIT UE vrea un mesaj clar de la Marea Britanie

Liderii Uniunii Europene au facut apel, vineri, la o pozitie clara privind intentiile pe care le are Londra in procedura de iesire din blocul comunitar Brexit), inaintea summitului UE programat sa aiba loc in 21-22 martie, la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )