Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marea Britanie confirma ca nu va prelungi perioada de tranzitie post-Brexit

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie confirma ca nu va prelungi perioada de tranzitie post-Brexit

Guvernul britanic a confirmat vineri formal Uniunii Europene ca nu doreste sa prelungeasca perioada . continuă pe România Liberă

Marea Britanie pune in aplicare carantina pentru calatorii care sosesc in tara. Revolta in randul companiilor aeriene

Marea Britanie aplica o perioada de carantina de 14 zile pentru calatorii veniti cu avionul incepand de luni 8 iunie), in ciuda opozitiei puternice din partea mai multor sectoare ale industriei. Trei companii.

Marea Britanie refuza prelungirea perioadei de tranzitie post-Brexit, amplificand riscurile unui blocaj din 2021

Guvernul britanic a transmis, vineri, Uniunii Europene ca nu vrea prelungirea perioadei de tranzitie post-Brexit, amplificand riscurile unui blocaj in relatiile bilaterale dupa 1 ianuarie 2021.

Marea Britanie a anuntat ca nu vrea sa prelungeasca perioada de tranzitie

Ministrul Cabinetului, Michael Gove, a anuntat vineri ca Marea Britanie nu va extinde perioada de tranzitie post-Brexit. Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri cu oficialii Uniunii Europene UE),.

Vrei sa pleci in Marea Britanie? Pregateste-te de 14 zile de izolare la domiciliu!

Calatorii care merg in Marea Britanie intra automat in izolare la domiciliu pentru o perioada de dou.

Premierul din Marea Britanie le recomanda oamenilor sa nu participe la protestele din weekend. Boris Johnson: Oricine ataca proprietatea publica se va confrunta cu forta deplina a legii

Boris Johnson, premierul din Marea Britanie, a avertizat populatia ca nu este indicat sa participe la proteste in acest weekend, si a subliniat ca oricine va atac proprietatea publica sau politia se va confrunta.

Cosmarul socant al unei romance din Marea Britanie. A ajuns in inchisoare pe motiv ca si-ar fi rapit copilul

O romanca plecata in Marea Britanie trece printr-un cosmar! Din noiembrie, Diana Bercuci sta in inchisoare acuzata ca si-ar fi rapit propriul copil pe care il are cu un cetatean englez.

Marea Britanie trece prin cea mai grava prabusire economica din cauza pandemiei de COVID-19: Scadere a PIB-ului cu 20% in luna aprilie

Ultimele statistici despre situatia economica a Regatului Unit au fost publicate vineri dimineata. Potrivit acestora Marea Britanie a suferit o prabusire de 20,4% a Produsului Intern Brut PIB) in aprilie,.

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie, vizate de campania inlaturati rasistii

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie considerate ca omagiaza rasismul si sclavia sunt vizate de controversata campanie inlaturati rasistii Topple The Racists.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )