Libnet.ro
UNICEF

16:31

Marea Britanie nu va desemna un comisar european inainte de alegeri. Noua Comisie Europeana risca sa-si amane din nou inceperea activitatii

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie nu va desemna un comisar european inainte de alegeri. Noua Comisie Europeana risca sa-si amane din nou inceperea activitatii

Regatul Unit nu va nominaliza un comisar european decat dupa alegerile anticipate de pe 12 decembrie, a scris ambasadorul Marii Britanii la UE, Tim Barrow, intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, potrivit unor oficiali de la Bruxelles si Londra. continuă pe Adevărul

Candidatul Ungariei pentru postul de comisar european nu i-a convins pe europarlamentari. Social democratii vor sa-l cheme la o noua audiere- surse

Grupul social democratilor din Parlamentul european a decis sa-i ceara candidatului Ungariei pentru postul de comisar european pentru extindere, Oliver Varhelyi, sa raspunda unor intrebari suplimentare in cadrul unei noi audieri, potrivit unor surse oficiale citate de Politico. eu.

Twitter va pune la dispozitie instrumente speciale pentru reclamarea informatiilor gresite privind procesul de votare, inainte de alegerile din Marea Britanie

Twitter a anuntat ca utilizatorilor le va fi mai usor sa reclame informatiile inselatoare referitoare la procesul de votare din Marea Britanie, in cadrul alegerilor din 12 decembrie, la mai putin de o luna dupa ce interdictia globala privind publicitatea politica va intra in vigoare, scrie Business Insider.

Donald Tusk: Brexitul va transforma Marea Britanie intr-un jucator de mana a doua

Marea Britanie va deveni dupa Brexit un jucator de mana a doua, incapabila sa concureze cu puteri ca Statele Unite, China sau Uniunea Europeana, a afirmat miercuri Presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

VIDEO Adina Valean a fost validata de Comisia de Transporturi pentru postul de comisar european - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi pentru in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene, a anuntat europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu pe Facebook. Ea a fost audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European timp de mai multe ore, dupa ce marti a fost audiata si in comisiile reunite pentru Afaceri europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului.

Ludovic Orban: Adina Valean a primit votul comisiei JURI pentru candidatura la functia de comisar european

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Adina Valean a primit, in unanimitate, votul Comisiei pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European JURI) privind candidatura pentru functia de comisar european din partea Romaniei, noteaza Agerpres.

Orban: Validarea Adinei Valean pentru pozitia de comisar european e o victorie in numele Romaniei Invitam PSD sa-si asume esecul inregistrat in perioada guvernarii sale

Validarea Adinei Valean pentru functia de comisar european este o victorie a Romaniei, a declarat premierul Ludovic Orban Partidul National Liberal saluta validarea Adinei Valean pentru pozitia de comisar.

Adina Valean avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi

Europarlamentarul Adina Valean afost avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi, in urma audierii in comisiile de specialitate ale PE.

Adina Valean, avizata pozitiv pentru functia de comisar european

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru postul de Comisar european, a fost validata joi de Comisia de transporturi a Parlamentului cu 36 de voturi pentru Adina Valean ne-a convins. Candidatura sa a.

Adina Valean: Am simtit un sprijin larg pentru candidatura mea la postul de comisar european

Europarlamentarul Adina Valean a declarat, marti, ca a simtit, la audierile din comisiile parlamentare de Afaceri europene, un sprijin larg pentru candidatura sa la postul de comisar european. Sunt onorata.

UPDATE Adina Valean, aviz favorabil in Parlamentul de la Bucuresti pentru postul de comisar european

Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european, a fost audiata marti in comisiile reunite pentru Afaceri Europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului. Ea a spus ca isi va folosi experienta in sprijinul Romaniei. La audiere participa si premierul Ludovic Orban.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )