Libnet.ro
UNICEF

21:15

MAREA BRITANIE: Parlamentul se pronunta in privinta a trei amendamente pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Parlamentul se pronunta in privinta a trei amendamente pentru Brexit

Deputatii britanici se pronunta astazi asupra a trei amendamente ale planului iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) al premierului Theresa May. continuă pe Ziarul Bursa

Printul Charles participa la o slujba ortodoxa, dedicata romnilor care traiesc n Marea Britanie

Printul de Wales participa, joi, la o slujba ortodoxa pentru aproximativ 200 de cetateni romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie, informeaza Biroul de comunicare al Clarence House.

O tanara care a parasit Marea Britanie pentru a se alatura ISIS doreste acum sa se intoarca, fiind insarcinata

Shamima Begum, in varsta de 19 ani, care a parasit Marea Britanie in 2015 pentru a se alatura ISIS a fost gasita in Siria, ea afirmand ca nu are niciun regret privind decizia de a se alatura gruparii teroriste, insa doreste sa se intoarca acasa pentru ca este insarcinata in luna a noua, scrie The Guardian.

Marea Britanie: Dupa Brexit, vom folosi forta militara pentru a ne apara interesele globale

Marea Britanie va folosi forta militara pentru a-si apara interesele dupa Brexit, a spus Gavin Williamson, ministrul britanic al Apararii, intr-un discurs despre rolul global al fortelor armate, oferind totusi.

Marea Britanie: cresterea economica ncetineste sensibil n 2018, la 1,4%, naintea Brexit

Cresterea economica a incetinit sensibil in Marea Britanie in 2018, la 1,4%, cel mai redus ritm din 2012, a anuntat luni Biroul pentru statistici nationale, cu mai putin de doua luni inaintea unul Brexit foarte incert, scrie AFP.

Alerta cu bomba in Marea Britanie

Un cartier al orasului Manchester din Marea Britanie a fost inchisdupa o alerta cu bomba. O arma si un dispozitiv explozibil suspect au fost gasite in Salford. Potrivit primelor informatii,.

Elvetia si Marea Britanie au semnat un acord comercial post-Brexit

Elvetia si Marea Britanie au semnat, astazi, la Berna, un acord care permite continuarea relatiilor economice si comerciale intre cele doua tari dupa Brexit, informeaza AFP.

IN CONTEXTUL BREXITULUI Guvernul olandez discuta cu 250 de firme sa-si mute sediul din Marea Britanie

Guvernul olandez a anuntat, sambata, ca este in discutii cu 250 de companii referitor la mutarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inaintea iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, programata la 29 martie, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Comisia Europeana vrea includerea Arabiei Saudite pe Lista neagra in materie de spalare de bani si terorism / Franta si Marea Britanie au rezerve

Comisia Europeana a propus ca Arabia Saudita si alte sase state sa fie incluse pe lista neagra pentru combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului, in contextul scandalului international.

Scandalul diplomelor de medic false loveste si la Galati. O tanara stabilita in Marea Britanie a cerut legalizarea unei diplome despre care se crede ca ar fi falsa

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru fals material in inscrisuri oficiale, dupa ce reprezentantii unui birou de traduceri a depus o sesizare la Politie, prin care sustin ca au suspiciuni asupra autenticitatii unei diplome de licenta ce pare a fi eliberata de o facultate de medicina din Romania.

Ford, Nissan, Airbus si Sony PARASESC Marea Britanie din cauza Brexit

Ford Motors a avertizat ca va intensifica pregatirile pentru mutarea productiei de automobile in afara Marii Britanii, scrie The Times. Nu mai este vorba de planuri pentru intamplari neprevazute,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )