Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marea Britanie: Raport despre cum poate fi protejat jurnalismul de calitate in viitor

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Raport despre cum poate fi protejat jurnalismul de calitate in viitor

Raportul independent Cairncross Review, prezidat de Frances Cairncross, a fost comandat de prim-ministrul britanic Theresa May cu scopul de a cerceta viabilitatea pe care jurnalismul de calitate o are in fata vanzarilor din ce in ce mai scazute ale ziarelor si a profiturilor mici. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Dupa Brexit, vom folosi forta militara pentru a ne apara interesele globale

Marea Britanie va folosi forta militara pentru a-si apara interesele dupa Brexit, a spus Gavin Williamson, ministrul britanic al Apararii, intr-un discurs despre rolul global al fortelor armate, oferind totusi.

Alerta cu bomba in Marea Britanie

Un cartier al orasului Manchester din Marea Britanie a fost inchisdupa o alerta cu bomba. O arma si un dispozitiv explozibil suspect au fost gasite in Salford. Potrivit primelor informatii,.

Elvetia si Marea Britanie au semnat un acord comercial post-Brexit

Elvetia si Marea Britanie au semnat, astazi, la Berna, un acord care permite continuarea relatiilor economice si comerciale intre cele doua tari dupa Brexit, informeaza AFP.

Marea Britanie: cresterea economica ncetineste sensibil n 2018, la 1,4%, naintea Brexit

Cresterea economica a incetinit sensibil in Marea Britanie in 2018, la 1,4%, cel mai redus ritm din 2012, a anuntat luni Biroul pentru statistici nationale, cu mai putin de doua luni inaintea unul Brexit foarte incert, scrie AFP.

IN CONTEXTUL BREXITULUI Guvernul olandez discuta cu 250 de firme sa-si mute sediul din Marea Britanie

Guvernul olandez a anuntat, sambata, ca este in discutii cu 250 de companii referitor la mutarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inaintea iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, programata la 29 martie, relateaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )