Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

B1 B1,
Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui. continuă pe B1

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue VIDEO) Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a.

intamplare incredibila in Marea Britanie. O bunica a atacat cu arbaleta un barbat care a dat buzna in casa ei

Caz socant in Marea Britanie. O bunica a tras cu arbaleta intr-un barbat mascat care incerca sa patrunda in locuinta. Anji Rhys a relatat ca totul a facut pentru a se apara, dupa ce mai multi.

Donald Trump va face o vizita n Marea Britanie n luna iulie (presa)

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din regat, care a citat sambata surse guvernamentale de la Washington si Londra, scrie News. ro. Multi dintre britanici au amenintat ca, in cazul in care presedintele SUA vine la Londra, vor protesta.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat vineri negociatorul sef mandatat de europeni Michel Barnier, scrie Reuters.

Chinezii au avut propriul X Factor. Ironic, l-a castigat o artista renumita din Marea Britanie!

Chinezii au organizat propriul concurs de talente, tip X Factor, denumit Singer, la care, pentru prima data, a participat un artist international, artist care a si castigat marea competitie. Iata despre cine este vorba! .

Donald Trump va merge in vizita in Marea Britanie in iulie (surse)

Presedintele american Donald Trump se pregateste de o vizita importanta. Liderul de la Casa Alba va merge in Marea Britanie in luna iulie, potrivit unor surse guvernamentale de la Washington si Londra citate.

Donald Trump va vizita Marea Britanie in iulie

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din regat, care a citat astazi surse guvernamentale de la Washington si Londra, informeaza News. ro.

Donald Trump ar urma sa mearga in vizita in Marea Britanie in luna iulie

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din insula care a citat sambata surse guvernamentale de la Washington si Londra.

Rusia acuza Marea Britanie de implicare in uciderea misteriosului calugar Rasputin in 1916

Scandalul diplomatic dintre Marea Britanie si Rusia pornit in urma otravirii fostului spion rus Serghei Skripal pe teritoriu britanic, eveniment pus in carca Rusiei de britanici, a ajuns intr-o etapa in care.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )