Libnet.ro
UNICEF

16:45

Maria Dragomiroiu a dezvaluit ce pensie primeste, dupa 40 de ani de munca. Fanii artistei au crezut ca e o gluma

Antena3 Antena3,
Maria Dragomiroiu a dezvaluit ce pensie primeste, dupa 40 de ani de munca. Fanii artistei au crezut ca e o gluma

Maria Dragomiroiu, indragita interpreta de muzica populara, a iesit la pensie anul trecut si a dezvaluit recent ce pensie primeste, dupa 40 de ani de munca. continuă pe Antena3

Maria Dragomiroiu, povesti nestiute despre copii si nepoti: Mi-am lasat copiii sa faca ce au dorit ei in viata

Imagini de colectia cu una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Antena 3 a fost acasa la Maria Dragomiroiu si a aflat povesti de suflet, inedite, despre copii si nepoti.

Schimbari la varful McDonald`s: Daniel Boaje pleaca de la conducerea companiei, dupa noua ani de la preluarea functiei

Daniel Boaje, directorul general al companiei Premier Restaurants Romania, partenerul de dezvoltare al McDonald039;s in Romania, pleaca de la conducerea companiei, dupa noua ani de la preluarea functiei si peste 20 de ani in care a fost parte din echipa.

Dragnea anunta din penitenciar ca a fost chemat vineri la DNA pentru dosarul Tel Drum: Brusc e scos din nou pe tapet dupa 3 ani

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, spune ca a fost citat la DNA pentru vineri, in dosarul Tel Drum, care brusc dupa 3 ani este scos din nou pe tapet, cu putin inainte de campania electorala. El a facut aceste declaratii in primul interviu din inchisoare acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent ziarista la Realitatea TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )