Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie, amenintari in Instanta: Kovesi o sa aiba mari probleme. Veti vedea lucruri frumoase!

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie, amenintari in Instanta: Kovesi o sa aiba mari probleme. Veti vedea lucruri frumoase!

Laura Codruta Kovesi o sa aiba probleme mari in curand, ameninta Marian Vanghelie chiar in instanta. Fostul primar sustine ca vor aparea noi dezvaluiri care sa arate modul in care lucreaza Directia. continuă pe Antena3

Instanta respinge arestarea lui Marian Vanghelie

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea procurorilor DNA de a inlocui masura controlului judiciar cu arestul preventiv in cazul lui Marian Vanghelie, relateaza Agerpres.

Marian Vanghelie: Ponta si-a batut joc de PSD. S-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie sustine ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus ca Victor Ponta si-a batut joc.

Tribunalul Bucuresti a respins arestarea lui Marian Vanghelie

Tribunalul Bucuresti a respins astazi solicitarea procurorilor Directiei nationale Anticoruptie DNA) de a inlocui masura controlului judiciar cu arestul preventiv in cazul lui Marian Vanghelie, informeaza Agerpres.

Victor Ponta dezminte acuzatiile lui Marian Vanghelie. Eu totdeauna am considerat ca e o rusine pentru PSD. Pana la urma, e un escroc

Fostul premier Victor Ponta dezmite acuzatiile facute recent de Marian Vanghelie. Fostul primar de la Sectorul 5 a sustinut recent ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna.

Marian Vanghelie ramane in libertate: Tribunalul Bucuresti a respins cererea DNA

Marian Vanghelie nu se va intoarce dupa gratii, chiar daca procurorii DNA il acuza de incercare de influentare a martorilor prin declaratii facute publice. Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA.

inca o lovitura pentru DNA! Marian Vanghelie ramane in libertate

Update:Marian Vanghelie ramane in libertate. Judecatorii au respins cererea DNA de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva. Update: Judecatorii vor decide in scurt timp daca.

Marian Vanghelie s-a putea intoarce dupa gratii: DNA a cerut arestarea preventiva a fostului primar

Iesirea publica a lui Marian Vanghelie cu acuzatii si dezvaluiri ar putea sa il coste scump pe fostul primar de la Sectorul 5. DNA il acuza de incercare de influentare a martorilor si a cerut inlocurirea.

Marian Vanghelie afla astazi daca se intoarce la Beciul Domnesc. DNA cere arest preventiv

Tribunalul Bucuresti decide vineri daca inlocuieste controlul judiciar in cazul lui Marian Vanghelie.

Judecatoria Bucuresti, decizie in cazul lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie va afla, vineri, daca pedeapsa controlului judiciar ii va fi inlocuita cu masura de arest preventiv. Sentinta va fi data de Tribunalul Bucuresti. Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut instantei arestarea fostului edil pentru ca ar fi incercat sa influenteze martorii in dosarul in care este judecat.

DNA a cerut arestarea lui Marian Vanghelie. Fostul primar ar fi incercat sa influenteze martori

Marian Vanghelie ar putea afla, astazi, daca va fi arestat preventiv la solicitarea DNA. Procurorii anticoruptie il acuza pe fostul primar al Sectorului 5 ca ar fi incercat sa influenteze declaratiile unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3285 seconds )