Libnet.ro
UNICEF

19:17

Mario Iorgulescu, teroarea soselelor si in strainatate: Cate accidente grave a provocat pana a omorat un om

Adevărul Adevărul,
Mario Iorgulescu, teroarea soselelor si in strainatate: Cate accidente grave a provocat pana a omorat un om

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) nici n-ar fi trebuit sa se apropie de o masina avand in vedere trecutul sau. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre fiul sefului LPF. Mario Iorgulescu a mai facut doua accidente cu masini de lux

Mario Iorgulescu nu era la primul accident produs la volanul unei masini de lux. inainte de accidentul tragic de pe 8 septembrie, soldat cu moartea tatalui a doi copii, fiul sefului LPF a mai produs doua.

Dezvaluire scandaloasa in cazul lui Mario Iorgulescu. Politistii stiau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat sa nu faca nimic

Tragedia provocata de Mario Iorgulescu aduce la suprafata inca o bila neagra pentru Politia Romana. Oamenii legii stiau ca se droga, implicit si ca, potrivit comportamentului de pana acum, ar fi putut oricand provoca accidente pe banda rulanta. Fiul sefului LPG a mai avut antecedente de acest gen, dar care, din fericire, nu s-au finalizat .

Mesajul ciudat publicat de Mario Iorgulescu pe Facebook. Parca si-a prevestit accidentul

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a provocat un accident mortal, a postat, in urma cu ceva vreme, un mesaj ciudat pe Facebook. Unii spun ca si-a prevestit evenimentul tragic intamplat in urma cu doua saptamani. Mesajul ciudat publicat de Mario Iorgulescu pe Facebook Mario Iorgulescu parca si-a cunoscut anumite indicatii ale evenimentelor viitoare, iar .

Serban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reactia prezentatorului: Pentru moralistii de carton drama nu conteaza

Serban Huidu, prezentatorul Cronicii Carcotasilor, a reactionat, pe Facebook, la o postare in care este comparat cu Mario Iorgulescu. Contextul ii apropie, mentalitatea este alta? Reactia lui Serban Huidu, dupa ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu Dupa ce Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, in urma caruia a murit un om, situatia .

Noi probleme pentru Mario Iorgulescu! Nu mai are scapare dupa ce l-a ucis pe Dani Vicol

Mario Iorgulescu are noi probleme dupa accidentului de circulatie in urma caruia a ucis un tanar de 24 de ani. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu este amenintat de varul barbatului care si-a pierdut viata. Acesta se afla in inchisoare si, potrivit unor surse, are de gand sa se razbune.

ORGANELE lui Mario Iorgulescu AU CEDAT! NU au mai rezistat ... Anuntul facut dupa 9 zile de la TRAGEDIE

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu,autorul accidentului mortal in urma caruia Dany Vicolsi-a pierdut viata, nu este in stare buna. El se afa internat in continuare, in.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au preluat de la parchetul de sector dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, si in care si-a pierdut viata un tanar.

Mario Iorgulescu a fost la botezul lui Romica Tociu, inainte de accident. Ce a facut la petrecere FOTO

Mario Iorgulescu a petrecut in voie, inainte sa produca accidentul. Alcoolul pe care il avea la bord venea in urma unei fericiri extrem de mari pe care le avusese datorita botezului la care a participat, spun altii. Pe cealalta parte, majoritatea care il cunosc pe tanar sustin ca el era un petrecaret de zile mari, .

Imagini incredibile cu epava masinii lui Mario Iorgulescu. Partea frontala a autoturismului, complet distrusa

Imagini incredibile cu epava bolidului pe care Mario Iorgulescu l-a condus cu peste 200 de kilometri la ora. Se poate observa ca desi partea frontalaa automobilului a fost complet distrusa, habitaclul.

Dosarul accidentului lui Mario Iorgulescu, mutat la Parchetul Capitalei. Fiul sefului LPF consuma droguri zilnic, iar numele sau apare in interceptarile procurorilor antidrog

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost mutat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 la Parchetului de pe langa Tribunalul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )