Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marius Budai - audiat in Parlamentul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marius Budai - audiat in Parlamentul European

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, va fi audiat, astazi, la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Tudorel Toader si Carmen Dan au facut de rs Romnia n Parlamentul European / Ministrul de interne a anuntat ca Romnia refuza sa faca urmatorii pasi pentru aderarea la Spatiul Schengen

Ministrii Carmen Dan si Tudorel Toader si-au dat masura imposturii, ipocriziei si incompetentei in Parlamentul European, in cadrul audierilor din Comisia LIBE, unde au fost pusi la colt de europarlamentarii din toate grupurile politice pentru atacul asupra statului de drept, afirma presedintele PNL Ludovic Orban.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, audiat la Parlamentul European: Obiectivele noastre generale sunt de a promova convergenta economica si sociala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este audiat si prezinta un raport in fata Comisiei Economice de la Parlamentul European. Stire in curs .

Ministrul Muncii: Liberalii vor ingheta salariile si pensiile sau, mai rau, le taie, daca ajung la guvernare

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, sustine ca, daca vor veni la guvernare, liberalii vor ingheta salariile sau pensiile sau chiar le vor taia.

Tudorel Toader si Carmen Dan, audiati in Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul de Interne, Carmen Dan, sunt audiati astazi in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European.

Petre Daea, n Parlamentul European: Cormoranii n Romnia fac baie n piscine. Va spune un om care ntelege furtuna Brexitului, dar ntelege si furtuna pescarului cnd el se afla n raport cu natura

Ormoranii in Romania fac baie in piscine, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, in Parlamentul European, unde a fost chemat in Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritatile pe care Romania le are in domeniul pescuitului in mandatul presesedintiei Consiliul Uniunii Europene. El le-a dat asigurari europarlamentarilor ca este un om care intelege furtuna Brexitului, dar intelege si furtuna pescarului in momentul in care el se afla in raport cu natura si nu gaseste solutii pe care sa le foloseasca atunci cand nevoia il impinge si situatia o dicteaza.

EUROPARLAMENTARUL SIEGFRIED MURESAN: Foarte slaba prestatia lui Teodorovici in Parlamentul European

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a avut o prestatie foarte slaba in Parlamentul European, ratand toate sansele de a lua o pozitie publica in avantajul Romaniei pe dosare extrem de importante precum Fondul Monetar European, capacitatea bugetara a zonei euro si Functia Europeana de Stabilitate a Investitiilor.

PARLAMENTUL EUROPEAN: Se asteapta inceperea procedurii de ratificare a acordului privind Brexitul

Parlamentul European se asteapta ca saptamana viitoare sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul negociat cu Londra, au anuntat parlamentarii astazi.

Saptamana de foc in Parlamentul European pentru ministrii romani

Zi importanta pentru ministrii romani in Parlamentul European. Vor merge in fata Comisiei din Parlamentul European pentru a detalia prioritatile Romaniei in acest mandat de sase luni pe care il detine la.

Orban: Tudorel Toader si Carmen Dan au facut de ras Romania in Parlamentul European, avand o prestatie in bascalie

Audierea celor doi ministri in Parlamentul European a aratat imensa problema de credibilitate pe care o are actualul Guvern la nivelul Uniunii Europene, sustine liderul PNL Ludovic Orban.

Parlamentul European se asteapta sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul saptamana viitoare

Parlamentul European se asteapta ca saptamana viitoare sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul negociat cu Londra, au anuntat parlamentarii marti, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3186 seconds )