Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marius Budai, sustinut pentru functia de ministru al Muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marius Budai, sustinut pentru functia de ministru al Muncii

Presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Marius Budai, a fost propus pentru functia de ministru al Muncii si Justitiei Sociale, potrivit votului exprimat in sedinta de luni a Comitetului Executiv CExN) al Partidului Social Democrat PSD). continuă pe Ziarul Bursa

PROFIL Cine este Gabriel Les, propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii - A mai condus MApN si a fost secretar de stat pentru Armamente, numit de PSD n Guvernul Ciolos

Senatorul PSD Gabriel Beniamin Les este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii. Les a mai fost ministru al Apararii in Guvernul Grindeanu, din ianuarie si pana in iunie 2017, si a fost secretar de stat pentru armamente, numit de fostul premier Victor Ponta in 2015, dar pastrat si in Guvernul Ciolos. Les, fost viceprimar si director APIA Agentia pentru Plati in Agricultura) Satu Mare, este licentiat in economie, dar a facut si cursuri la Colegiul National de Aparare.

Cine este Marius Budai, propunerea PSD pentru a functia de ministru al Muncii

Marius-Constantin Budai este propunerea PSD pentru a prelua functie de ministru al Muncii de la Lia Olguta Vasilescu. El este presedintele Comisiei de buget-finante din camera Deputatilor, fiind la primul.

PROFIL Cine este Marius Budai, propus de PSD la Ministerul Muncii, n locul Liei Olguta Vasilescu - Deputat la primul mandat, fost director la Casa de Pensii Botosani

Marius-Constantin Budai, propus de PSD pentru functia de ministru al Muncii, in locul Liei Olguta Vasilescu, are 46 de ani, este deputat la primul mandat, membru al Comisiei de buget-finante, iar inainte de 2016 a fost director al Casei Judetene de Pensii Bucuresti. De asemenea, el a lucrat timp de 18 ani la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Cine e Marius Budai, noul ministru al Muncii. Cand a terminat facultatea si unde

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor.

Noul ministru al Muncii a terminat facultatea la 36 de ani. Ce-l recomanda

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor.

Profesorul de matematica propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii. Ce relatie are cu Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz, va fi noul ministru al Culturii, dupa ce George Ivascu, considerat om de incredere al Gabrielei Firea, a pierdut increderea liderului Liviu Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )