Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Copil, laudat de un fost lider din tenisul mondial, inainte de duelul pentru un loc in semifinalele de la Antwerp

Adevărul Adevărul,
Marius Copil, laudat de un fost lider din tenisul mondial, inainte de duelul pentru un loc in semifinalele de la Antwerp

Marius Copil 82 ATP) il va intalni pe Andy Murray 210 ATP), vineri, in sferturile de finala de la Antwerp. inaintea acestui meci, britanicul a avut numai cuvinte de lauda. continuă pe Adevărul

VIDEO Marius Copil, sarbatorit de organizatorii turneului din Antwerp in ziua in care a implinit 29 de ani

Marius Copil 92 ATP) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului din Antwerp Belgia), joi, in ziua in care a implinit 29 de ani, prilej pentru organizatorii intrecerii de a-l sarbatari pe tenismenul roman.

Andy Murray, mai inspirat in momentele importante - Marius Copil, eliminat in sferturi la Antwerp

Marius Copil a luptat, in multe momente, de la egal la egal cu Andy Murray, insa pana la urma in decisiv britanicul a fost mai echilibrat din punct de vedere emotional si a avut castig de cauza 6-3, 6-77), 6-4). Meciul a durat doua ore si 35 de minute, iar in urma acestui succes fostul lider mondial s-a calificat in semifinalele turneului de la Antwerp.

ATP Antwerp: Andy Murray s-a calificat in sferturi - Duel cu Marius Copil (Rezultatele zilei)

Andy Murray 243 ATP) l-a invins in doua seturi pe Pablo Cuevas 45 ATP), cap de serie numarul 8, scor 6-4, 6-3, calificandu-se in sferturile turneului de la Antwerp. Fostul lider mondial il va infrunta in meciul urmator pe Marius Copil 92 ATP).

ATP Antwerp: Marius Copil, in sferturi dupa o victorie mare contra lui Diego Schwartzman (15 ATP)

Marius Copil 92 ATP) a reusit unul dintre cele mai bune meciuri din acest an, jucatorul nostru reusind sa-l invinga pe Diego Schwartzman 15 ATP), rezultat in urma caruia s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Antwerp. Marius a fructificat a patra minge de meci avuta: 6-4, 5-7, 7-67). Copil si-a facut un frumos cadou de ziua sa, el implinind joi 29 de ani.

Marius Copil, meci dramatic cu Andy Murray, in sferturile turneului de la Antwerp. Ce a declarat britanicul la final

Marius Copil 92 ATP) a pierdut dramatic meciul cu Andy Murray 210 ATP), vineri, in sferturile de finala ale turneului 250 ATP de la Antwerp.

Marius Copil pierde intalnirea cu Andy Murray dupa un meci foarte disputat

Pentru Marius Copil aventura la Antwerp s-a incheiat, vineri seara, in faza sferturilor de finala.

VIDEO Ce il asteapta pe Marius Copil - Puncte minunate castigate de Andy Murray contra lui Pablo Cuevas

Andy Murray joaca din ce in ce mai bine, iar calificarea in sferturile turneului ATP de la Antwerp este o dovada clara in acest sens. Britanicul 243 ATP) a reusit mai multe puncte superbe contra lui Pablo Cuevas 45 ATP), iar un lucru este evident: pe Marius Copil il asteapta un meci foarte dificil.

Marius Copil, victorie in fata lui Diego Schwartzman

Jucatorul Marius Copil si-a facut un frumos cadou chiar in ziua cand a implinit 29 ani prin calificarae in sferturile turneului ATP de la Antwerp, Belgia.

Cel mai frumos cadou! Marius Copil, victorie la Antwerp, chiar de ziua sa

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la An.

ATP Antwerp: Marius Copil s-a calificat in optimi

Venit din calificari, Marius Copil 92 ATP) a ajuns in optimile turneului ATP de la Antwerp, dupa o victorie in doua seturi cu argentinianul Federico Delbonis 77 ATP), scor 6-4, 7-63), dupa o ora si 29 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )