Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti

Hotnews Hotnews,
 Mark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti

Mark Zuckerberg nu da inapoi. intr-o sedinta de marti cu angajatii, CEO-ul Facebook a refuzat sa schimbe pozitia companiei de a lasa pe platforma de socializare o postare a presedintelui american Donald Trump care a fost criticata pentru glorificarea violentei, potrivit unei surse apropiate de subiect, relateaza Business Insider. continuă pe Hotnews

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Mediastandard.ro: Mark Zuckerberg, acuzat ca a stabilit un precedent prin refuzul de a ii taxa derapajele lui Trump

Afirmatiile facute de catre Mark Zuckerberg in lumina recentelor evenimente se intorc impotriva sa. CEO-ul Facebook este acuzat ca a stabilit un precedent prin refuzul de a taxa derapajele online ale presedintelui Americii. Mai multi activisti au participat la o conferinta video cu seful companiei Facebook, cu privire la decizia acestuia de a nu sanctiona comentariile inselatoare si instigatoare la violenta ale lui Donald Trump.

Lovitura pentru Mark Zuckerberg: Angajatii Facebook intra in greva

Mark Zuckerberg este pus la punct de angajatii sai, dupa ce a intervenit in conflictul dintre Donald Trump si Twitter. Pozitia fondatorului Facebook a starnit multa indignare in randul corporatistilor, care.

Mark Zuckerberg da inapoi: Facebook si-ar putea schimba pozitia privind postarile politicienilor

Compania Facebook a fost zguduita de nemultumiri interne dupa ce conducerea a anuntat decizia de a nu cenzura o postare a presedintelui Donald Trump privind protestele declansate din Statele Unite. CEO-ul Mark Zuckerberg a sugerat insa in cadrul unei videoconferinte interne ca ar putea urma o schimbare a politicii companiei in privinta postarilor politicienilor relateaza Business Insider.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )