Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mark Zuckerberg ar putea fi dat jos de pe tronul Facebook

Playtech Playtech,
Mark Zuckerberg ar putea fi dat jos de pe tronul Facebook

Pozitia de CEO al Facebook nu este batuta in cuie, astfel ca Mark Zuckerberg, fondatorul companiei, ar putea fi inlaturat de pe acest tron. in urma cu doar o zi, o declaratie care sustine. continuă pe Playtech

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: Fiica mea crede ca muncesc la o librarie

Mark Zuckerberg a scris marti pe Facebook ca fiica lui cea mare, Max, are impresia ca tatal ei lucreaza intr-o librarie. Astazi am aflat ca fiica mea crede ca muncesc la o librarie, a scris.

Mai multi actionari vor sa il dea jos pe Mark Zuckerberg de la sefia Facebook

Mai multe fonduri publice de investitii care detin actiuni in cadrul Facebook se afla in spatele unei propuneri care urmeste inlocuirea lui Mark Zuckerberg din pozitia de presedinte al companiei, din cauza felului in care acesta a gestionat.

Patru actionari importanti ai Facebook propun ca Mark Zuckerberg sa paraseasca pozitia de CEO

Patru mari fonduri publice din Statele Unite ale Americii, care detin actiuni la Facebook Inc, au propus ca Mark Zuckerberg sa paraseasca pozitia de CEO, din cauza scandalurilor in care a fost implicata compania in ultimul an, informeaza Reuters, citata de Mediafax.

LOVITURA pentru MARK ZUCKERBERG: Se cere inlaturarea sa de la conducerea Facebook

Mai multe fonduri publice care detin actiuni la Facebook au sustinut miercuri o propunere de inlaturare a lui Mark Zuckerberg din functia de presedinte al companiei, afirmand ca operatorul retelei sociale nu a .

Sotia lui Mark Zuckerberg, inainte sa-l cunoasca pe acesta: Credeam ca n-o sa faca nimic in viata

Sotia lui Mark Zuckerberg nu avea o parere extraordinara despre fondatorul Facebook inainte sa iasa la prima intalnire. Credea ca n-o sa faca nimic in viata, asa cum ea insasi a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )