Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Hotnews Hotnews,
 Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters. continuă pe Hotnews

Proteste la Londra, dupa victoria lui Boris Johnson. Sute de manifestanti au iesit in strada. Nu e premierul meu

Reactiile liderilor lumii dupa victoria lui Boris Johnson in alegeri: Trump vede un semn profetic pentru ce se va intampla in SUA, Putin vrea un dialog constructiv, iar UE se declara pregatita pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind Brexit

Liderii UE au afirmat vineri ca sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, in contextul victoriei obtinute de Partidul Conservator in scrutinul legislativ. Presedintele american Donald Trump vede in victoria zdrobitoare a premierului britanic Boris Johnson un semn bun pentru realegerea sa in 2020 la scrutinul prezidential din SUA, iar presedintele rus Vladimir Putin a spus ca isi doreste un dialog constructiv cu Johnson dupa victoria clara a acestuia, cele doua tari avand relatii dificile.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Revolta in Marea Britanie dupa victoria zdrobitoare a lui Boris Johnson. Protestatarii furiosi s-au batut cu fortele de ordine (VIDEO)

In timp ce premierul conservator Boris Johnson a sarbatorit victoria zdrobitoare in alegerile legislative anticipate, in tabara stangii britanice s-au instaurat frustrarea si descurajarea. Sute de protestatari zg.

Vladimir Putin vrea un dialog constructiv cu Boris Johnson

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul britanic in exercitiu Boris Johnson, dupa victoria sa clara in alegerile legislative anticipate, in contextul in care cele doua tari intretin relatii dificile, relateaza AFP.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

incurajat de victoria istorica obtinuta in alegeri, Boris Johnson isi doreste Brexitul pana la Craciun

Deputatii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat, sambata, premierul conservator Boris Johnson, relateaza DPA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )