Libnet.ro
UNICEF

06:15

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in judetul Cluj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in judetul Cluj

Purtatea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate va deveni obligatorie, incepand din 8 august, si in judetul Cluj, in urma unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice aglomerate din tot judetul Vaslui

Masca de protectie este obligatorie in spatiile publice aglomerate din judetul Vaslui, in perioada 4 - 17 august, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), transmite Agerpres.

Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise din judetul Ilfov

Incepand de marti, 4 august, ora 12. 00, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise din judetul Ilfov. Astfel, masura va fi aplicata in piete,.

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise aglomerate din Amsterdam si Rotterdam

Amsterdam si Rotterdam devin primele orase din Olanda unde purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate.

DOCUMENT. Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber, in Bucuresti. Unde trebuie sa purtati masca incepand de maine

Incepand de marti de la ora 7:00, mastile devin obligatorii in mai multe spatii exterioare din Bucuresti, astfel Capitala se alatura celor peste 20 de judete care au luat masuri asemanatoare. Mastile vor fi obligatorii in Centrul Vechi, pe peroanele garilor, in autogari, in statiile STB si in cele de taxi, precum si in piete.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, 5 august, si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau. Potrivit Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacaun, masca va fi obligatorie in.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie in Amsterdam si Rotterdam

Masca de protectie devine obligatorie si in Olanda, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand din 5 august, purtarea mastii in in spatiile publice deschise, aglomerate, va fi obligatorie in capitala.

Masca devine obligatorie in Bucuresti in locurile aglomerate din aer liber

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

Masca devine obligatorie in zonele publice din judetul Ilfov, ca si in municipiul Bucuresti

Purtarea mastii impotriva Covid-19 a devenit obligatorie, incepand de marti, 4 august, intr-o serie .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )