Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din Bistrita-Nasaud

B1 B1,
Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din Bistrita-Nasaud

Incepand de joi, masca de protectie devine obligatorie in judetul Bistrita-Nasaud, n zonele aglomerate precum piete, targuri, statii de autobuz si peroane. Pentru judetul Bistrita-Nasaud devine,. continuă pe B1

Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice aglomerate din tot judetul Vaslui

Masca de protectie este obligatorie in spatiile publice aglomerate din judetul Vaslui, in perioada 4 - 17 august, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), transmite Agerpres.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie si in judetul Vaslui

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie, incepand de marti, in judetul Vaslui. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), iar.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie in Amsterdam si Rotterdam

Masca de protectie devine obligatorie si in Olanda, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand din 5 august, purtarea mastii in in spatiile publice deschise, aglomerate, va fi obligatorie in capitala.

Clujenii trebuie sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise

Clujenii trebuie sa poarte masca de protectie la intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice sau de divertisment organizate in spatii publice deschise. De asemenea, primariile din judet vor putea stabili aceasta obligativitate in locurile publice aglomerate precum pietele.

Purtarea mastii in spatiile publice deschise devine obligatorie si in Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit marti, 4 august 2020, adoptand o hotarare prin care instituie purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile aglomerate.

Masca de protectie obligatorie, dar dupa folclorul local

Autoritatile locale din 16 judete majoritatea din sudul si estul tarii au decis ca purarea mastii de protectie este obligatorie si in aer liber, acolo unde sunt zone aglomerate. Masura difera de la o zona la alta: in Teleorman, masca este orice carpa care acopera gura si nasul, in cateva judete purtarea mastii este obligatorie doar dimineata si seara, cu pauza la pranz, iar la Calarasi nu este o obligatie, ci o recomandare.

Oficial Bucuresti: Masca de protectie, obligatorie in Centrul Vechi, piete, targuri, statii si gari Organizatorii de evenimente, obligati sa puna la dispozitia publicului masti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligatorie in zona pietonala a Centrului Vechi al Capitalei, in piete, targuri, statii STB si CFR, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii Bucuresti.

Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise din judetul Ilfov

Incepand de marti, 4 august, ora 12. 00, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise din judetul Ilfov. Astfel, masura va fi aplicata in piete,.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in judetul Cluj

Purtatea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate va deveni obligatorie, incepand din 8 august, si in judetul Cluj, in urma unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, conform news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )