Libnet.ro
UNICEF

01:05

O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona este ingreunata

Hotnews Hotnews,
 O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona este ingreunata

O masina a luat foc sambata seara in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona este ingreunata, iar pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul, anunta Realitatea Tv. Pasagerii masinii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate masina, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

FOTO O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti

O masina a luat foc sambata seara in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona a fost ingreunata, iar pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul, anunta Realitatea Tv. Pasagerii masinii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate masina, scrie News. ro.

O masina a luat foc pe Bulevardul Magheru din Bucuresti

Un autoturism a luat foc, sambata seara, pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Bucuresti, nefiind inregistrate victime, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Un microbuz care circula in regim maxi-taxi a luat foc in trafic, vineri, pe Soseaua Berceni din Capitala. Pasagerii au reusit sa iasa la timp din masina, fara a exista victime, scrie News. ro.

Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Un microbuz care circula in regim maxi-taxi a luat foc in trafic, vineri, pe Soseaua Berceni din Capitala. Pasagerii au reusit sa iasa la timp din masina, fara a exista victime.

O masina a luat foc in trafic, in centrul Capitalei. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit sambata dupa-amiaza la un automobil pe bulevardul Magheru, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU.

Masina in flacari pe Bulevardul Magheru. Pasagerii au reusit sa se salveze

Un autoturism a luat foc, sambata seara, in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru. Potrivit primelor informatii, masina a luat foc in mers. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Panica in Capitala: Un microbuz a luat foc in trafic (VIDEO)

Un microbuz de tip maxi-taxi a luat foc, vineri, pe Soseaua Berceni din Bucuresti. Autovehiculul a aras in intregime. Potrivit ISU, nu au fost inregistrate victime. Imaginile au fost.

O masina a luat foc in mers in Timisoara. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Trei tineri au tras o sperietura, azi noapte, in Timisoara, dupa ce masina in care se aflau a fost cuprinsa de flacari. Soferul si cei doi pasageri au reusit sa se salveze in ultimul.

Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Medias a luat foc

Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Medias a luat foc pe Drumul National 13, sambata dupa-amiaza. Cele 27 de persoane au iesit din autocar fara probleme, doua.

Spatiile de birouri din Bucuresti se vor dubla, in urmatorii trei ani

Spatiile de birouri, de clasa A, din zona de centru-vest a Capitalei Grozavesti - Politehnica - Vasile Milea - Orhideea - Academiei - Tudor Vladimirescu) se vor dubla, in urmatorii trei ani, arata un studiu Esop Consulting l Corfac International.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )