Libnet.ro
UNICEF

09:30

Masinaria de dezinformare a Rusiei loveste din nou. Purtatoarea de cuvant a MAE rus acuza Marea Britanie ca l-a otravit pe Rasputin

Adevărul Adevărul,
Masinaria de dezinformare a Rusiei loveste din nou. Purtatoarea de cuvant a MAE rus acuza Marea Britanie ca l-a otravit pe Rasputin

Purtatoare de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat serviciile secrete britanice ca l-au asasinat, in 1916, pe controversatul calugar rus Grigori Rasputin. Zaharova a declarat in timpul unei conferinte de presa ca astfel de concluzii se pot trage dupa citirea cartii fostului agent al Scotland Yard Richard Cullen, care se presupune ca ar contine documente de arhiva ale serviciului britanic de informatii. continuă pe Adevărul

Olivia Steer loveste din nou: Tamaia are proprietati anti-tumorale

Olivia Steer loveste din nou. Cunoscuta pentru tratamentele alternative pe care le propune, dar si pentru discursul anti-vaccin, Olivia Steer a venit cu o noua idee nastrusnica. Fosta prezentatoare TV foloseste.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

Franta avertizeaza ca ar putea ataca din nou Siria: Daca Assad va trece din nou linie rosie, riposta va fi identica

Franta si aliatii sai nu vor ezita sa loveasca din nou Siria daca acesta va folosi din nou armele chimice, a avertizat marti ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian, intr-un interviu pentru France Info,.

Despartire-soc in showbizul autohton! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura

Desi se anunta ca este la un pas de casatorie, Anamaria Ferentz a anuntat in direct ca este din nou singurpa. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit si indragostit, fericit si.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Despartire-soc in showbizul din Romania! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura (FOTO)

Anamaria Ferentz a anuntat ca este din nou singura. Desi circulau zvonuri ca e la un pas sa se casatoreasca cu iubitul american, cei doi si-au spus adio. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit s.

Efectul Burleanu. Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Din nou?!

Dezamagit ca favoritul sau la sefia FRF, Ionut Lupescu, a fost infrant de o maniera categorica de fostul si noul presedinte Razvan Burleanu, patronul FCSB Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Nu ca ar fi prima oara cand o face.

Kovesi, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Sefa DNA, acuzata ca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Inspectia Judiciara cere sanctionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca nu s-a prezentat la audierile comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, incalcand Constitutia. Amintim.

, primele declaratii despre cea de-a doua sarcina. Am simtit din nou emotiile

Si-a crestinat fetita weekend-ul trecut. Ea a povestit cum cum a decurs petrecerea de botez a Victoriei, organizata la un restaurant de lux din Capitala. A fost o petrecere reusita. A fost.

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza din nou fata de scaderea sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza, pentru a doua zi consecutiv, fata de scaderea sporurilor cu pana la 50%. Protestul a fost acum organizat de sindicate, fata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )