Libnet.ro
UNICEF

08:45

De ce masinile Alfa Romeo sunt cele mai frumoase din lume

Playtech Playtech,
De ce masinile Alfa Romeo sunt cele mai frumoase din lume

Nu exista topuri cu masini elegante in care automobilele Alfa Romeo sa nu fie prezente. De-a lungul istoriei si-a castigat, pe merit, reputatia de a fi printre cele mai frumoase masini. Totusi, de unde acest renume? Totul a inceput in urma cu zeci de ani, atunci cand industriasul american Henry Ford 1863-1947) si-a declarat in []. continuă pe Playtech

Cine sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului. Nativele care au barbatii la picioare

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, dar zodia in care se naste, influenteaza felul de a fi al ficarei femei, astfel ca unele sunt mult mai atractive, fara sa faca nimic.

Care sunt cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pot avea efect devastator pentru organismul celor mici

Cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pe lista se afla ciocolata cu lapte si umpluturi de creme, prajiturile invelite in ciocolata, ouale de ciocolata, napolitanele si bezelele de tip marshmallow, care au.

FOTO Cum a disparut singura partie de schi din zona Padina, una dintre cele mai frumoase zone montane din Romania

In judetul Dambovita sunt localizate Varful Omu, Babele si Sfinxul, insa iubitorii de sporturi de iarna nu se pot bucura de o partie de schi. Oamenii muntelui spun ca de la Babele la Pestera a existat o partie de schi deschisa inca din anul 1976, an cand a fost pusa in functiune Telecabina Babele - Pestera. Aceasta a functionat doar pana in anul 2. 000 pentru ca nu a fost intretinuta, degradandu-se.

Cele mai frumoase snoave romanesti despre diavol. Dracul negru ca un hornar care l-a scapat pe roman de soacra

O multime de snoave din folclorul romanilor il aveau in rolurile principale pe diavol, ironizat adesea de autorii populari.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

Acestea sunt cele mai bune mame ale zodiacului. Cresc cei mai inteligenti copii

Semnul tau zodiacal iti poate spune cat de bine te descurci in postura de mama. Unele zodii au inclinatie mai mare ca altele. Iata care sunt zodiile de femei facute sa fie mame. PESTI Mamele nascute in zodia Pesti.

Alimentele interzise in meniurile gradinitelor. Care sunt cele mai nocive lucruri de care trebuie sa ne ferim copiii

Desi toata lumea stie ca organismul unui copil este mult mai fragil, iar cei mici trebuie hraniti conform nevoilor varstei lor, in multe gradinite din Romania se regasesc in meniuri cereale rafinate, paine.

Cele mai urate tatuaje facute de vedete

Celebritatile adora sa isi faca tatuaje si de obicei, fanii sunt in extaz la vederea lor. De multe ori, modelele lor devin trenduri si toata lumea se grabeste sa isi deseneze pe corp imagini asemanatoare. Exista insa si exceptii, iar atunci cand le vedem pentru prima data, speram, cu totii, ca pozele sunt trucate.

Penis Facials. Cele mai ciudate creme cu care se dau Cate Blanchett si Sandra Bullock

Cate Blanchett si Sandra Bullock sunt cateva din vedetele care isi ingrijesc tenul cu cel mai ciudat si mai in voga ritual importat din Coreea, denumit, in mod ironic, Penis Facialis. Iata din ce sunt facute cremele cu care isi ingrijesc pielea.

Eurostat: Romania si Bulgaria, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din UE, in 2017

Romania si Bulgaria sunt tarile din Uniunea Europeana care au inregistrat in anul 2017 cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din blocul comunitar, potrivit unui raport publucat joi de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )