Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Proprietarii de masini diesel ar putea ramane in garaj cu automobilele pe care le detin, fiindca aceste autovehicule ar putea fi interzise complet. incepand din acest an, metropole precum Frankfurt sau Koln. continuă pe B1

Masinile DIESEL, interzise oficial: Decizia soc e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e critica in Romania

Cu toate ca multa lume stie ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza grav sanatatii, interdictiile de circulatie diesel tot au provocat o adevarata nebunie.

Masinile diesel, interzise oficial! Romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Autoritatile europene prevestesc disparitia masinilor diesel. Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Cateva ma.

Cristina Ciobanasu este in culmea fericirii. Ce se intampla cu actrita din Sacrificiul si iubitul ei, Vlad Gherman

Vedetele serialului Sarcificiul, de pe Antena 1, traiesc impreuna clipe foarte frumoase, avand la activ foarte multi ani de relatie. De curand, Cristina Ciobanasu le-a aratat tuturor o latura mai putin cunoscuta a ei si a actorului Vlad Gherman. Cei doi se bucura si de ipostazele de familie impreuna, iar multi i-au intrebat cand vor .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )