Libnet.ro
UNICEF

17:00

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Antena3 Antena3,
Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura. continuă pe Antena3

Masuri fara precedent in Romania, de teama virusului ucigas. Primele masuri au fost luate inca de la inceputul anului

Se iau masuri fara precedent in tara noastra de teama virusului ucigas. Autoritatile fac stocuri uriase de dezinfectanti, materiale de protectie si kituri de analiza, spune secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan.

Iohannis: Nu comentez decizia CCR Nu voi desemna un premier de la PSD, care face o sfidare fara precedent la adresa oamenilor El exclude si ideea unui guvern de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni seara un nou atac la adresa PSD, spunand ca nu comenteaza decizia CCR si ca asteapta motivarea, dar ca ceea ce face PSD este o sfidare fara precedent la adresa oamenilor, generand o noua criza prin sesizarea Curtii. Iohannis a subliniat ca nu va desemna un premier din partea PSD si a exclus si ideea unui guvern de uniune nationala.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari, in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus.

Victor Ponta profita de coronavirus - o situatie de o gravitate fara precedent - pentru a-l propune pe Raed Arafat premier

Victor Ponta a invocat duminica seara o situatie la fel de dificila ca la cutremurul din 1977, avand in vedere aparitia coronavirusului in Italia, tara unde se afla o comunitate puternica de romani, si a profitat de ocazie pentru a-l propune prim ministru pe Raed Arafat.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )