Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce masuri pregateste Guvernul PNL pentru mediul antreprenorial. Orban: Daca afacerile merg in tara, toata lumea are sansa sa o duca mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Ce masuri pregateste Guvernul PNL pentru mediul antreprenorial. Orban: Daca afacerile merg in tara, toata lumea are sansa sa o duca mai bine (VIDEO)

Refacerea capacitatii administrative, digitalizarea, simplificarea procedurilor, precum si marirea vitezei de luare a deciziilor si de derulare a procedurilor sunt doar cateva dintre masurile pe care Guvernul PNL. continuă pe B1

Ce masuri pregateste Florin Citu pentru 2020

Majorarea accizei la tigarete, eliminarea mecanismului platii defalcate a TVA, interzicerea cumulului pensiei cu salariul in institutiile publice si asigurarea a 2% din PIB pentru Aparare se numara printre masurile avute in vedere de Ministerul Finantelor Publice la estimarea veniturilor si cheltuielilor bugetare pentru perioada 2020-2022.

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

Marea epurare din sectorul bugetar: sute de mii de angajati concediati. Ce alte masuri pregateste Executivul

Guvernantii au anuntat o serie de masuri menite sa tina in frau cheltuielile bugetare, fara taierea salariilor si a pensiilor oamenilor de rand.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

Ciolacu: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional. PSD va sesiza orice conflict la CCR

Presedintele interimar al PSD, presedintele Camerei Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului si ca PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Protest fata de Guvernul Ungariei pentru ca incearca sa controleze institutiile de cultura

Guvernul ungar a transmis luni Parlamentului o propunere de lege prin care vrea sa aiba mai mult con.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )