Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mats Wilander: Mi-ar placea sa fiu antrenorul Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander: Mi-ar placea sa fiu antrenorul Simonei Halep

Mats Wilander 54 de ani), fost lider mondial si actual analist la Eurosport, este un admirator al Simonei Halep 27 de ani, 2 WTA) si a declarat ca i-ar placea sa lucreze impreuna cu campioana noastra, dar ca va ramane la actuala meserie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Finala de vis! Cu cine ar vrea Mats Wilander sa joace Simona Halep in ulimul act la Roland Garros

Prezent la Bucuresti, la invitatia Eurosport, fostul mare tenismen Mats Wilander a vorbit despre sansele Simonei Halep la apararea titlului de la Roland Garros, dar si despre cum vede el o finala de vis in acest an.

Mats Wilander: Jocul Simonei Halep pe zgura de la Roland Garros este o opera de arta. Mi-ar placea sa o vad in finala impotriva Serenei Williams. Ar fi finala mea de vis

Fostul tenisman Mats Wilander, castigator a 7 turnee de Grand Slam, a comparat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, jocul Simonei Halep si al lui Rafael Nadal pe zgura de la Roland.

Mats Wilander: Halep se va gandi la Cahill pana la sfarsitul carierei

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander, prezent in Romania la invitatia canalului Eurosport, a vorbit despre relatia dintre Simona Halep si Darren Cahill.

Marketa Vondrousova, dupa eliminarea Simonei Halep: O bucurie imensa

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 WTA, a fost invinsa de Marketa Vondrousova Cehia), cu 2-6, 7-5, 6-3, joi, in turul 2 al turneului WTA de la Roma.

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Roma: Nu am avut cea mai buna zi a mea Ce spune despre accidentare

Simona Halep a fost invinsa, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Cine e Marketa Vondrousova, adversara de azi a Simonei Halep si la ce trebuie sa fie atenta jucatoarea noastra in meciul cu ea

Simona Halep va juca azi, direct in turul II al turneului de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova, o adversara pe care a intilnit-o o singura data.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )