Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Un microbuz care circula in regim maxi-taxi a luat foc in trafic, vineri, pe Soseaua Berceni din Capitala. Pasagerii au reusit sa iasa la timp din masina, fara a exista victime, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Un maxi-taxi a luat foc in trafic, pe soseaua Berceni din Capitala

Un microbuz care circula in regim maxi-taxi a luat foc in trafic, vineri, pe Soseaua Berceni din Capitala. Pasagerii au reusit sa iasa la timp din masina, fara a exista victime.

Microbuz in flacari pe soseaua Berceni din Capitala. Pompierii au intervenit de urgenta - VIDEO

Un microbuz arde pe soseaua Berceni din Capitala. La fata locului s-au deplasat cei la de ISU. Potrivit autoritatilor, nu sunt.

Panica in Capitala: Un microbuz a luat foc in trafic (VIDEO)

Un microbuz de tip maxi-taxi a luat foc, vineri, pe Soseaua Berceni din Bucuresti. Autovehiculul a aras in intregime. Potrivit ISU, nu au fost inregistrate victime. Imaginile au fost.

Ce s-a intamplat vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. E bataie de joc! - VIDEO

Fie ploaie, fie vant, Dorel munceste cu avant. Si fix asa se intampla vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. Desi ploua, muncitorii.

Atac la Institutul Fundeni din Capitala. Scrisoare deschisa pentru managerul spitalului

Suntem in perioada in care se organizeaza concursuri de management la foarte multe spitale si unul dintre cele mai importante spitale din Capitala este tinta unei scrisori deschise pe care o trimit cei de.

JLL: Stocul de spatii de birouri din Capitala a crescut la 2,5 mil. metri patrati. Globalworth, cea mai mare tranzactie la T3

In al treilea trimestru din acest an, dezvoltatorii imobiliari au livrat pe piata de spatii de birouri din Capitala, proiecte cu o suprafata totala de 71. 200 metri patrati, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara JLL. In acelasi.

Un tramvai a deraiat la Piata Sudului din Capitala. Anuntul facut de RATB

Un tramvai a deraiat, marti, in jurul orei pranzului, la Piata Sudului din Capitala, circulatia tramvaielor care ruleaza pe liniile 1, 10 si a troleibuzelor liniilor 73, 74, 76 a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )