Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Online Sport Online Sport,
Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal. continuă pe Online Sport

Champions League: Barcelona vs Napoli - inca o seara a surprizelor?

Dupa ce Real Madrid si Juventus au parasit prematur Champions League inca din optimi), este randul Barcelonei sa intre in scena. Returul cu Napoli porneste la general de la 1-1, scor inregistrat in mansa tur. in cealalta confruntare a serii, Bayern Munchen are de indeplinit o simpla formalitate contra lui Chelsea a fost 3-0 pe Stamford Bridge pentru nemti).

Champions League: CFR Cluj a aflat numele posibilului adversar din turul doi preliminar - Meci dificil

Luni a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din turul doi preliminar al Champions League, faza a competitiei unde CFR Cluj ar putea da peste Dinamo Zagreb, campioana Croatiei.

CFR Cluj, misiune dificila in turul 2 preliminar in Champions League. Singurul avantaj e terenul propriu

Campioana Romaniei va avea o misiune dificila daca trece de Floriana din Malta si ajunge in turul 2 preliminar al Champions League.

Real Madrid afara din Champions League. E prima data cand Zidane o pateste!

Manchester City a invins-o si la retur pe Real Madrid cu acelasi scor, 2-1, astfel ca cetatenii merg in sferturile de finala din Champions League.

Maurizio Sarri, demis de la Juventus - Eliminarea din Champions League i-a fost fatala

Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus, anunta Gazzetta dello Sport. Tehnicianul italian plateste astfel cu postul sau eliminarea lui Juventus din Champions League contra celor de la Olympique Lyon.

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

VIDEO Seara de cosmar a lui Varane: Real Madrid paraseste Liga in optimi

Raphael Varane a pus serios umarul la victoria lui Manchester City, internationalul francez gafand incredibil la cele doua goluri marcate de cetateni. invinsa cu 2-1, Real Madrid paraseste Champions League inca din optimi 4-2 pentru City la general).

1.350 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore din cauza COVID-19. 448 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns sambata la 60. 623 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 350 de noi imbolnaviri. 43 decese s-au inregistrat in ultimele 24 de ore, iar 448 de pacienti sunt internati la ATI.

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Traieste un adevarat calvar din cauza fiului care se drogheaza

Solistul trupei Directia 5 a ajuns in pragul disperarii si nu stie ce sa mai faca pentru a-si scapa fiul de patima drogurilor. Marian si-a internat fiul la dezintoxiare, insa fara succes. EXCLUSIV Marian Ionescu traieste un adevarat cosmar din cauza fiului care se drogheaza Un nou scandal cu droguri in lumea mondena a Capitalei.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )