Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un medic infectat cu SARS-CoV-2 a murit la Terapie Intensiva. Suferise complicatii pulmonare grave

Adevărul Adevărul,
Un medic infectat cu SARS-CoV-2 a murit la Terapie Intensiva. Suferise complicatii pulmonare grave

Medicul primar oftalmolog Dan Iacoblev lucra de 22 de ani la Spitalul de Urgenta din Galati si era unul din cei mai apreciati doctori. in urma infectarii cu noul coronavirus, a suferit complicatii pulmonare grave, iar colegii sai nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. continuă pe Adevărul

Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca singura posibilitate de a gestiona pacientii din Terapie Intensiva, unde numarul celor internati ar putea creste, ar fi ca sistemul sanitar.

Proiect fara precedent in UE: cursuri intensive de terapie intensiva. Cati romani s-au inscris in program

Societatea Europeana de Terapie Intensiva a declansat la nivel european, cu finantarea Comisiei Europene, un program de instruire a personalului medical in domeniul terapiei intensive. in program s-au inscris peste 10. 000 de medici si asistente din UE, dintre care peste 500 sunt din Romania.

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Incendiu la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Medicala 3 din Targu Mures

Un incendiu la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Medicala 3 Targu Mures s-a produs in aceasta dimineata. Focul a fost stins de personalul medical.

1.252 bolnavi infectati cu Covid-19 sunt internati la Terapie Intensiva

211 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore iar bilantul general a aju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )