Libnet.ro
UNICEF

19:00

Medicii din Craiova, infuriati de afirmatiile ministrului Sanatatii dupa infarctul suferit de Busu: Oare ce mai declara daca Ilie Balaci era resuscitat?

Adevărul Adevărul,
Medicii din Craiova, infuriati de afirmatiile ministrului Sanatatii dupa infarctul suferit de Busu: Oare ce mai declara daca Ilie Balaci era resuscitat?

Problema lipsei personalului medical la spitalul din Craiova unde a fost operat actorul Florin Busuioc arata o bulibaseala birocratica fara sfarsit. continuă pe Adevărul

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

FACIAS solicita ministrului Sanatatii masuri urgente pentru rezolvarea crizei garzilor de noapte din spitale

FACIAS solicita Ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, masuri urgente pentru rezolvarea crizei garzilor de noapte din spitale Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS).

Un tenor din Craiova a murit dupa un infarct similar cu cel suferit de FlorinBusuioc. Nu a avut cine sa-l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc, insa, pentru ca nu a fost un doctor care sa intervina, barbatul a fost transportat la Bucuresti. Nu a.

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

Trei politisti din Craiova au fost batuti chiar in sediul Politiei

Mai multe persoane din Craiova si comuna Sadova judetul Dolj) au fost conduse, marti, la politie dupa ce au fost implicate intr-o altercatie fizica generata de o cearta pe cateva locuri de parcare din.

Primele declaratii ale Sefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, dupa ce s-a spus ca ar fi avut telefonul inchis

Seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, conf. univ. dr. Octavian Instratoaie neaga faptul ca si-ar fi inchis telefonul atunci cand ar fi fost contactat de conducerea.

Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrari din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Pompierii au adus inca o autospeciala si intervin inclusiv din curtea unei femei, vecina cu depozitul, informeza gds. ro. Focul a inceput sa se extinda si exista pericolul sa ajunga la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )