Libnet.ro
UNICEF

17:00

Medicii legisti au facut lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Antena3 Antena3,
Medicii legisti au facut lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct. continuă pe Antena3

Medicii legisti au facut lumina in cazul decesului Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct.

Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Dupa moartea Cristinei Topescu au aparut mai multe scenarii sumbre cu privire la cauzele decesului. S-a spus inclusiv ca jurnalista s-ar fi sinucis, insa majoritatea celor care o cunosc exclud aceasta posibilitate si spun ca vedeta nu si-ar fi lasat niciodata animalele singure, fara apa si hrana. Mai multe scenarii sumbre au aparut dupa moartea .

LOVITURA in cazul mortii CRISTINEI TOPESCU! Ale cui sunt de fapt amprentele gasite de anchetatori! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa sa din Tunari, duminica seara, in jurul orei 22. 00, de o vecina, care ii era si prietena apropiata. Femeia a facut o inregistrare audio in care a.

NOI DETALII BOMBA in cazul MORTII Cristinei Topescu! A PREVAZUT CA SFARSITUL E APROAPE: As muri

Tragedie in showbiz! Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica in propria locuinta din Otopeni.

Ipoteza-soc lansata de anchetatori in cazul mortii Cristinei Topescu! Procurorul de caz a cerut necropsia cainilor gasiti fara viata in casa

Realizatoarea de televiziune si prezentatoarea Cristina Topescu a fost gasita fara viata, duminica seara, in locuinta ei din Tunari-Ilfov, dupa ce o vecina a alertat autoritatile. in varsta de 59 de ani, vedeta zacea fara viata, in pat, de mai bine de doua saptamani.

Cauza mortii Cristinei Topescu: ce problema cardiaca ar fi provocat decesul jurnalistei

Medicii legisti au descoperit ce problema cardiaca ar fi provocat moartea jurnalistei Cristinei Topescu, care a fost gasita decedata pe 12 ianuarie, la trei saptamani dupa ce si-a gasit sfarsitul singura, in casa.

Medicul Monica Pop, adevarul despre cauza mortii Cristinei Topescu

Medicul Monica Pop a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce a rapus-o pe Cristina Topescu.

Ce scrie in certificatul de deces al Cristinei Topescu. Care a fost adevarata cauza a mortii jurnalistei

A fost gasita in pat, acoperita de patura, iar primele informatii aratau o moarte naturala, in somn. Medicii legisti au avut o misiune dificila in stabilirea cauzei mortii jurnalistei, dat fiind ca trupul acesteia a fost decoperit pe 12 ianuarie 2020, la mai bine de doua saptamani de cand si-a dat ultima suflare. Expertiza a .

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu. Cat dureaza si ce poate arata

Expertiza medico-legal anu s-a efectuat din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu. Medicii vor face o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )