Libnet.ro
UNICEF

17:15

Medicul fals Matteo Politi ramane in arest preventiv

Antena3 Antena3,
Medicul fals Matteo Politi ramane in arest preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ca italianul Matteo Politi, acuzat ca a practicat ilegal medicina in Romania, sa ramana in arest preventiv. Tribunalul a respins, ca neintemeiata, contestatia depusa. continuă pe Antena3

Medicul fals, Matteo Politi, vrea sa se impace cu toate partile vatamate! Declaratii de ultima ora

Daniel Ionascu, avocatul care il apara pe falsul medic Matteo Politi, a anuntat miercuri ca italianul a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de mediere, prin care doreste sa se impace si sa faca pace cu.

Matteo Politi ramane in arest preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, ca italianul Matteo Politi, acuzat ca a practicat ilegal medicina in tara noastra, sa ramana in arest preventiv.

Falsul medic italian Matteo Politi contesta arestul preventiv

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua miercuri in discutie solicitarea falsului medic italian Matteo Politi, care cere sa fie lasat in libertate. Barbatul a fost arestat preventiv pentru exercitarea fara drept a unei profesii si pentru fals, in urma cu o saptamana.

Falsul medic italian Matteo Politi contesta arestul preventiv. Avocatul parcagiului: Nu e un pericol, nu merge sa opereze pacientele prin metrou

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua miercuri in discutie contestatia la arestul preventiv depusa de avocatul falsului medic italian Matteo Politi. Desi acesta a incercat sa fuga din tara, aparatorul sau spune ca trebuie lasat in libertate pe motiv ca nu merge sa opereze pacientele prin metrou.

Primul raport al Ministerului Sanatatii in cazul falsului medic Matteo Politi. Ce au descoperit inspectorii la clinicile private

Inspectorii Ministerului Sanatatii au facut pana acum verificari la cinci clinici private in cazul falsului medic Matteo Politi. Raportul, sustin jurnalistii de la Libertatea, scoate la iveala minciuni spuse.

Italianul de opt clase care a profesat ca medic ramne n arest preventiv

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti, au respins miercuri contestatia lui Matteo Politi la arestul preventiv, potrivit digi24.

Falsul medic Matteo Politi ramane dupa gratii: Instanta a respins cererea italianul de a fi eliberat

Tribunalul Bucuresti a respins miercuri contestatia avocatilor lui Matteo Politi privind masura arestului preventiv. Acesta va ramane dupa gratii pentru restul perioadei de 30 de zile dispusa de.

Matteo Politi, falsul chirurg, contesta arestul preventiv

Daniel Ionascu, aparatorul italianului acuzat ca a profesat medicina fara drept, a declarat la Tribunalul Bucuresti, unde are loc judecarea contestatiei la arestul preventiv, ca Matteo Politi nu reprezinta un pericol daca e lasat in libertate, deoarece nu merge sa opereze pacientele prin metrou, transmite HotNews.

Tribunalul Bucuresti decide asupra constestatiei lui Matteo Politi la arestul prevenitv. Avocat: Nu e un pericol public, nu merge sa opereze n metrou

Daniel Ionascu, aparatorul italianului acuzat ca a profesat medicina fara drept, a declarat la Tribunalul Bucuresti, unde are loc judecarea contestatiei la arestul preventiv, ca Matteo Politi nu reprezinta un pericol daca e lasat in libertate, deoarece nu merge sa opereze pacientele prin metrou, transmite Mediafax.

Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat si doi spanioli cu afaceri in Romania. Cum isi gasea italianul clientii

Costul mediu al interventiile chirurgicale facute de medicul fara studii a fost de 1. 000 de euro, sustin surse judiciare. Cel putin 16 femei operate de Matteo Politi au dat deja declaratii la Sectia 4 din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )