Libnet.ro
UNICEF

10:00

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu; decizia instantei este definitiva

Hotnews Hotnews,
 Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu; decizia instantei este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, sa fie plasat in arest la domiciliu, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu. Decizia instantei este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, sa fie plasat in arest la domiciliu, potrivit Agerpres .

Medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

Fostul director al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj Mihai Lucan - cercetat in prezent sub control judiciar - va fi plasat in arest la domiciliu, au decis, vineri, magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu

UPDATE - Magistratii Curtii de Apel au decis arestul la domiciliu pentru medicul Mihai Lucan. ------------- Stirea initiala: Zi agitata pentru medicul Mihai Lucan. Magistratii vor decide daca medicul.

Curtea de Apel: Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis plasarea sub arest la domiciliu a medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. Acesta decizie vine dupa ce procurorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )